Sabres hankki maalintekovoimaa Hurricanesista − kolme varausvuoroa ja hyökkääjälupaus vaihtuivat Jeff Skinneriin

NHL / Uutinen
Jeff Skinnerin pitkä yhtäjaksoinen aika Hurricanesissa päättyy.
Kuva © Getty Images
Carolina Hurricanes on kaupannut maalintekijänä tunnetun Jeff Skinnerin Buffalo Sabresiin. Vaihdossa Hurricanes saa Cliff Pu'n ja kolme varausvuoroa.

Koko tähänastisen NHL-uransa Carolina Hurricanesissa pelannut Jeff Skinner, 26, siirtyy vaihtokaupassa Buffalo Sabresiin. Toiseen suuntaan eli Hurricanesiin matkaa hyökkääjä Cliff Pu, 20, sekä kolme varausvuoroa.

Hurricanesin vastaanottamasta kolmesta varausvuorosta yksi on toisen kierroksen varausvuoro vuodelle 2019. Kaksi muuta varausoikeutta, jotka ovat vuodelle 2020, ovat kolmannelle ja kuudennelle kierrokselle.

Skinner varattiin NHL:ään ensimmäisellä kierroksella vuonna 2010. Hän debytoi liigassa heti varausta seuranneena syksynä ja on pelannut 579 runkosarjaottelua. Tehopisteitä kanadalaiselle on kertynyt 204+175. Maalintekijänä tunnettu Skinner on ylittänyt 30 maalin rajan kolmesti ja 20 maalin rajan kuudesti.

Vaihtokaupassa Skinnerin lisäksi osallisena ollut Pu on pelannut vuodesta 2014 lähtien juniorisarja OHL:ssä. Viime kaudella hän esiintyi London Knightsin ja Kingston Frontenacsin paidassa. Pu on Sabresin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2016. Hyökkääjä aloittaa ammattilaisuransa ensi kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle