JUK - PEL
HPK - JYP
KOO - KÄR
TAP - SAI
TPS - KAL
ÄSS - IFK
OTT - CBJ 2.00
DET - MIN 2.30
CHI - COL 2.30
CGY - ANA 4.00
VGK - WPG 5.00
BUF - WSH 20.00
NYR - NJD 20.00
STL - BOS 23.00

RoKin uudeksi päävalmentajaksi Santeri Immonen

MESTIS / Uutinen
RoKin valmennus on vielä rakenteilla kaudeksi 2018-2019.
Kuva © Arno Hämäläinen
Santeri Immonen on RoKin uusi päävalmentaja kaudelle 2018-2019. Immonen siirtyy tehtävään Jokereiden A-nuorista. Muun valmennustiimin jäsenten neuvottelut ovat vielä kesken.

RoKin päävalmentajaksi tulevalle kaudelle nimitetty Santeri Immonen on ollut kuluvan kauden Jokereiden A-nuorten päävalmentajana. Ennen Jokereita Immonen toimi valmennustehtävissä Espoo Bluesin junioreissa sekä kaksi kautta Suomi-sarjassa Forssan Palloseurassa. Hänellä on myös usean vuoden kokemus Ranskan liigasta.

Peliuransa aikana Immonen pelasi niin Liigassa kuin Ranskan liigassakin. Valmentajaksi hän siirtyi vuonna 2011 Ranskassa Morzine-Avoriaziin, jossa hän myös pelasi viimeiset pari edellistä kautta. Rovaniemelle siirtyminen oli Immoselle ensisijainen vaihtoehto.

− Tiedän Rovaniemen loistavat olosuhteet ja mahdollisuudet. Halu on kova päästä rakentamaan tulevaa kautta jo nyt.

RoKin toimitusjohtaja Pekka Kankaanranta on tyytyväinen Immosen tuloon RoKiin ja kertoikin sopimuksen syntyneen nopeasti.

− Hän on intohimoinen ja vahvasti eteenpäin pyrkivä valmentaja, jolla on myös vahva pelaajatausta. Olemme erittäin tyytyväisiä, että Santeri halusi tulla nimenomaan Rovaniemelle.

Tällä hetkellä RoKin valmennustiimi on vielä täysin rakennusvaiheessa ja muiden jäsenten kanssa neuvottelut ovat kesken. Myös pelaajien sopimuksia neuvotellaan parhaillaan. Tavoitteena on säilyttää vahva jatkuvuus RoKissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle