RoKille useita pelaajasopimuksia − joukossa vanhoja tuttuja sekä uusia tuttavuuksia

MESTIS / Uutinen
Rasmus Reijola jatkaa Rovaniemellä.
Kuva © Oona Sarajärvi
RoKi Hockey on hyvää vauhtia kasaamassa seuraavan kauden joukkuettaan. Rovaniemellä sinisessä pelipaidassa pelaavista pelaajista tiedossa on nyt yli kymmenen.

RoKi on tähän mennessä julkistanut kaikkiaan 11 pelaajasopimusta, joista osa on jatkosopimuksia ja osa uusia. Ensimmäisten jatkosopimusten joukossa julkaistiin rovaniemeläisten ikonipelaaja Henri Joki-Erkkilä, 31, jolle kausi on jo kymmenes RoKissa. Joki-Erkkilä on toiminut sinisten kapteenina jo peräti kuusi kautta, ja hän onkin joukkueen henkinen tukiranka vuodesta toiseen.

Myös hyökkääjät Olli-Aleksi Pietilä, 24, Tommi Siliämaa, 24, Eetu Karvinen, 25, ja Antti Järvelä, 26, ovat allekirjoittaneet nimensä jatkosopimuksiin kaudelle 2018−19. Kuluneella kaudella Pietilä kuului joukkueensa kärkikymmenikköön kerättyään 45 ottelussa pisteet 8+14=22.

RoKin maalilla vakuuttavasti kauden aikana pelannut Rasmus Reijola, 25, jatkaa rovaniemeläisten maalin vartiointia. Puolustajista jatkosopimukset ovat tehneet Joki-Erkkilän lisäksi Samu Paajanen, 22, ja Eemeli Piippo, 21.

RoKiin tälle kaudelle Porvoon Huntersista lainalle tullut hyökkääjä Ville Heikkinen, 24, jatkaa Rovaniemellä ensi kaudella.

Uutena joukkueeseen liittyy hyökkääjä Rasmus Smedberg, 21, joka pelasi kuluneella kaudella Rauman Lukossa niin A-nuorissa kuin Liigassakin. A-nuorten SM-liigassa Smedberg tehtaili 48 ottelussa kaikkiaan 44 (17+27) tehopistettä.

Lisäksi hyökkääjä Kasper Elo, 23, saapuu Rovaniemelle SaPKosta, jossa hän voitti Mestis-mestaruuden viime kaudella ja Mestis-pronssia tällä kaudella.

» Lähetä palautetta toimitukselle