Robert Kantor siirtyy HIFK:sta Moskovan Dynamoon?

LIIGA / Uutinen
Moskovan Dynamo on tiedottanut virallisilla internet-sivuillaan HIFK:n tshekkipuolustaja Robert Kantorin siirtymisestä Dynamon riveihin. HIFK:n valmennusjohto kiistää tiedon paikkansapitävyyden.

Venäjän liigaa pelaavan Moskovan Dynamon tiedote asiasta ei kerro siirron tai sopimuksen yksityiskohtia. Myöskään siirron tarkkaa ajankohtaa ei ole ilmoitettu. 25-vuotias Kantor tulee pelaamaan sinivalkoisessa Dynamon paidassa numerolla 22.

HIFK:n puolustuksen johtohahmo Kantor on ollut myös koko SM-liigan parhaita puolustajia tällä kaudella. 183cm pitkä ja 95kg painava tshekkipuolustaja taklaa lujaa ja omaa tuiman lyöntilaukauksen.

Robert Kantor on tällä kaudella tehnyt HIFK:n petopaita päällään 33 ottelussa kuusi maalia ja yhteensä 14 tehopistettä. Rangaistusminuutteja on miehelle kertynyt 48. Kantor siirtyi helsinkiläisseuraan ennen viime kauden alkua Karlovy Varyn tshekkijoukkueesta. Viime kaudella Kantorin saldo oli 55 ottelussa 8+7=17 ja 155 jäähyminuuttia.

Iltapäivän HIFK-JYP -ottelun lehdistötilaisuudessa HIFK:n päävalmentaja Alpo Suhonen kiisti jyrkästi Kantorin olevan siirtymässä mihinkään.

» Lähetä palautetta toimitukselle