Pyrylle nuoria puolustajia Mestiksestä

Suomi-sarja / Uutinen
Niemi pelasi viime kaudella Ilveksen A-nuorissa.
Kuva © Kirsi Teiskonlahti
Nokian Pyry vahvisti puolustustaan Mestiksestä siirtyvillä Jesse Koskelolla ja Tino Kauppisella. Nokialaisseura sai uusia nimiä ryhmäänsä myös II divisioonasta ja Nuorten Liigasta.

Jesse Koskelo kiekkoili viime kauden Kokkolan Hermeksen riveissä. 21-vuotiaan puolustajan kausi kului pääosin Nuorten Mestiksessä, mutta hän pelasi myös kahdeksan miesten Mestis-ottelua tehoin 0+3. A-nuorissa hän tehtaili 33 ottelussa 27 tehopistettä.

Tino Kauppinen edusti päättyneellä kaudella puolestaan Kajaanin Hokkia. 21-vuotias puolustaja keräsi kajaanilaisryhmän takalinjoilla 48 ottelussa tehot 1+2.

Puolustukseensa nokialaisjoukkue kiinnitti myös II divisioonajoukkue YJK:ssa viime kauden pelanneen Samuli Hietalan. 25-vuotias puolustaja on pelannut urallaan aiemmin Suomi-sarjassa JHT:n ja RoKin miehistöissä.

Hyökkäyskalustoonsa Pyry hankki Ilveksen A-nuorista Aleksi Niemen. 21-vuotias hyökkääjä viimeisteli Nuorten Liigan runkosarjassa 43 ottelussa tehot 15+23 ja pudotuspeleissä kuudessa kamppailussa pisteet 1+3.

Maalivahtiosastolleen joukkue oli kiinnittänyt jo aiemmin 23-vuotiaan Ville Niemisen, joka on pelannut urallaan myös viisi Mestis-peliä LeKissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle