Predatorsin Johansen loppukauden sivussa

NHL / Uutinen
Johansen keräsi 14 pudotuspeliottelussa 13 tehopistettä.
Kuva © Getty Images
Ryan Johansenilla on todettu reisivamma, joka operoitiin kiireellisesti neljännen konferenssifinaalin jälkeen. Predatorsin ykkössentterin kausi on ohi.

Nashville Predatorsin parhaan pistemiehen Ryan Johansenin kausi on ohi reisivamman vuoksi.

Vamma vaati kiireellistä leikkaushoitoa, ja Johansen opetoitiin neljännen konferenssifinaalin jälkeen. Toipumisaika on kahdesta kolmeen kuukautta, joten Predators joutuu tulemaan toimeen ilman ykkössentteriään. 

Johansenin vamman synnystä ei ole tarkkaa tietoa. 24-vuotias hyökkääjä keräsi neljännessä konferenssifinaalissa peliaikaa lähes 28 minuuttia ja pelasi säännöllisesti myös jatkoerässä.

Käyttäjän joinonen kuva

Kommentti: Juha Oinonen

Predatorsin hyökkäyspelin kannalta Johansenin loukkaantuminen oli kutakuinkin pahin mahdollinen uutinen. Ruotsalaishyökkääjät Filip Forsberg ja Viktor Arvidsson tehoilevat kyllä kiitettävästi, mutta molemmat ovat laitahyökkääjiä.

Johansen on pelannut keskimäärin lähes neljä minuuttia enemmän ottelua kohden kuin hierarkiassa seuraavat Mike Fisher ja Calle Järnkrok. Tehopisteillä mitattuna Johansenin arvo korostuu entisestään. Ykkössentteri on nimittäin kerännyt enemmän tehoja kuin muut keskushyökkääjät yhteensä.

» Lähetä palautetta toimitukselle