Predatorsin hyökkäykseen lovi − Hartman pelikieltoon taklauksesta Carl Söderbergiin

NHL / Uutinen
Ryan Hartman huilaa viidennen pelin.
Kuva © Getty Images
Nashville Predatorsin hyökkääjä Ryan Hartman on saanut yhden ottelun mittaisen pelikiellon Colorado Avalanchen Carl Söderbergiin kohdistuneesta taklauksesta.

NHL:n pelaajaturvallisuusosasto on asettanut Nashville Predatorsin hyökkääjä Ryan Hartmanin yhden ottelun pelikieltoon. Hartman taklasi Colorado Avalanchen Carl Söderbergiä päähän joukkueiden neljännessä pudotuspelikohtaamisessa. Taklaus tapahtui torstai-illan ottelun kolmannessa erässä.

Hartman osui olkapäällään Söderbergiä päähän, kun ruotsalaishyökkääjä oli tulossa Predatorsin puolustusalueelle. Ottelussa Hartman sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen.

Chicago Blackhawksista Predatorsiin siirtotakarajalla siirtynyt Hartman teki runkosarjassa tehot 3+3 liityttyään kantrikaupungin joukkueeseen. Pudotuspeleissä hän on tehnyt yhden maalin ottelusarjassa Avalanchea vastaan.

Hartman on neljäs pelaaja, joka on saanut tämän kevään pudotuspeleissä pelikieltoa. Muut pelikieltoa saaneet pelaajat ovat Nazem Kadri, Josh Morrissey ja Drew Doughty.

Predators johtaa ensimmäisen kierroksen ottelusarjaa voitoin 3−1, ja sarja on ensimmäistä kertaa katkolla ensi yönä Suomen aikaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle