Peliitoille nippu jatkajia ja uutta verta takalinjoille

MESTIS / Uutinen
Rajamäki aloittaa jo viidennen kautensa Heinolassa.
Kuva © Timo Savela
Heinolan Peliitat on tehnyt jatkosopimukset kolmen hyökkääjän kanssa. Lisäksi joukkue saa puolustukseensa nuoren Aki Vainion.

Pelicansin A-nuorissa viime kauden kiekkoillut puolustaja Aki Vainio vahvistaa ensi kaudella Peliittojen puolustusta. 19-vuotias Vainio kiekkoili lahtelaisjoukkueessa 39 ottelua tehoin 0+14. Puolustaja pääsi testaamaan kauden aikana myös Mestis-vauhtia, kun vyölle kertyi kaksi ottelua Peliitoissakin.

Jatkosopimukset heinolalaisjoukkueeseen rustasivat puolestaan joukkueen viime kauden kapteeni Ville-Matti Koponen, Tuukka Rajamäki sekä Johan Elfvengren. Koposelle ja Rajamäelle tuleva kausi on jo viides peräkkäinen Peliitoissa, minkä lisäksi Koposelta löytyy kokemusta parin kauden ajalta jo HeKistäkin. 21-vuotias Elfvengren pelasi viime kaudella puolestaan tulokaskauttaan Mestiksessä ja viimeisteli 20 ottelussa tehot 1+1.

− Rajamäki on edelleen menossa eteenpäin ja odotamme hänestä isoa vastuunkantajaa tulevalla kaudella. Koposella ja Elfvengrenillä on molemmilla takanaan vähän vaikea kausi, mutta uskomme heidän parantavan roimasti ja olevan tärkeitä palasia ensi kauden joukkueessa. Vainio on jämäkkä ja ilkeä rightin peruspuolustaja, jolle kausi on ensimmäinen miesten tasolla, kertoi Peliittojen urheilutoimenjohtaja Pekka Saittakari.

» Lähetä palautetta toimitukselle