Peliitoille kaksi uutta hyökkääjää - Suomi-sarjassa tehoillut Goodwin sai sopimuksen

MESTIS / Uutinen
Jani Keinänen saa joukkoihinsa uusia vahvistuksia.
Kuva © Timo Savela
Heinolan Peliitat on tehnyt sopimukset Reno Goodwinin ja Mark Viitasen kanssa. Joukkue päätti myös koeaikalaispelaajiensa kohtalosta.

Reno Goodwin oli Peliitoissa koeajalla ja onnistui vakuuttamaan valmennusjohdon harjoitusotteluissa sopimuksen arvoisesti. Viime kaudella 26-vuotias hyökkääjä pelasi Suomi-sarjassa Huntersissa ja iski siellä 30 ottelussa 44 tehopistettä. 

Uutena kasvona heinolalaisryhmään liittyi TPS:n testissä käynyt, mutta ilman sopimusta jäänyt Mark Viitanen. 20-vuotias laitahyökkääjä kiekkoili viime kauden KHL-joukkue Kunlun Red Starin juniorijoukkueessa, jossa kokosi 60 ottelussa tehot 14+14.

Koeajalla Peliitoissa olleet puolustaja Michal Smutny sekä hyökkääjä Mikko Lindbom eivät saaneet sopimusta joukkueeseen. Puolustajat Ivan Lytvynov ja Vladislav Shishkov sen sijaan jatkavat vielä näyttöjen antamista koeajalla.

Pelicansista lainalle heinolalaisryhmään siirtyvät maalivahti Sami Suni, puolustajat Toni Hannukkala ja Jarkko Pynnönen sekä hyökkääjät Joakim Kukkonen, Roope Mäkitalo, Jonne Jantunen ja Lauri Heino.

» Lähetä palautetta toimitukselle