FLA - LAK 0.00
CBJ - SJS 0.00
DAL - CAR 0.00
NSH - COL 0.30
TOR - MTL 2.00
PHI - PIT 3.00
EDM - ANA 5.00
VAN - NYI 5.00
WSH - NYR 19.30
CHI - DAL 22.00
DET - SJS 22.00

Pelicansin maali pysyi edelleen muurattuna - finaalipaikka ratkesi voittomaalikilpailussa

LIIGA / Uutinen
Laine ratkaisi finaalipaikan Pelicansille onnistumisellaan.
Pelicans ja Jukurit väänsivät tasapäin Pitsiturnauksen finaalipaikasta. Tiukan taistelun jälkeen TPS:n pariksi loppuotteluun meni Pelicans, joka nappasi 1-0-voiton voittomaalikilpailun jälkeen.

Pelicans ja Jukurit metsästivät Pitsiturnauksen finaalipaikkaa myöhemmässä välieräottelussa. Tasaisessa kamppailussa Pelicans oli hienokseltaan niskan päällä, mutta maalipaikat ottelussa olivat vähissä molempien puolustaessa vahvasti.

Lahtelaisryhmä oli joukkueista jonkin verran aktiivisempi ryhmä ja aiheutti aktiivisella karvauksella Jukureiden puolustukselle vaikeuksia. Mikkeliläisjoukkueen syöttöpelaamisessa oli myös havaittavissa huolimattomuutta, mikä vaikeutti hyökkäyksen rakentelua.

Ottelun paras maalintekopaikka avautui aivan viimeisellä sekunnilla Pelicansin Severi Lahtiselle, joka pääsi yrittämään maalin edestä aivan vapaasti. Jukurimaalilla Sami Rajaniemi pysäytti yrityksen ja ottelun ratkaisua haettiin voittomaalikilpailusta.

Pelicans eteni lopulta finaaliin TPS:ää vastaan, kun Oliwer Kaski ja ratkaisevan osuman upottanut Mikko Laine ohittivat Rajaniemen. Jukuripelaajista ainoastaan Mika Partanen onnistui yrityksessään.

Lahtelaisjoukkueen maaliin ei ole vielä tehty yhtään maalia Pitsiturnauksessa. Jussi Olkinuora on pelannut turnauksessa kaksi ottelua ja Jakub Skarek yhden ottelun.

» Lähetä palautetta toimitukselle