Pelicans kiinnitti tehohyökkääjä Saarisen - "Kokemusta kokoonpanoon ja erikoisosaamista ylivoimalle"

LIIGA / Uutinen
Saarinen jatkaa Pelicans-paidassa.
Kuva © Jussi Puuri
Pelicans on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jesse Saarisen kanssa.

Jesse Saarinen palasi seitsemän vuoden tauon jälkeen viime kaudeksi Pelicansiin. 33-vuotias hyökkääjä kävi keväällä leikkausoperaatiossa ja kuntoutti itseään kesän ajan. Nyt hyökkääjä teki vuoden mittaisen jatkon Pelicansin kanssa.

− Se on ollut selvä, että Suomessa haluan pelata Lahessa. Tykkäsin tosi paljon viime vuonna, kun pääsin takaisin tänne ja lahtelaisyleisön edessä on aina ollut erityistä pelata. Koko ajan oli tiedossa, että kauden alussa en ole vielä pelikunnossa, joten sopimuksen kanssa ei tarvinnut hätäillä, Saarinen kertoi.

Saarinen pelasi viime kaudella lahtelaisryhmässä 45 ottelua tehoin 11+25. Hän sijoittui joukkueen sisäisessä pistepörssissä jaetulle kärkitilalle Iikka Kangasniemen kanssa.

Urallaan yli 650 liigaottelua pelannut hyökkääjä on tositoimissa ensimmäistä kertaa mukana todennäköisesti ensi viikolla.

− Lahtelainen kokenut tuloksentekijä. Saarinen on ollut puolipäiväisenä meidän mukana jo puolitoista kuukautta, joten hänen on helppo tulla mukaan. Mies tuo tarvittavaa leveyttä ja kokemusta kokoonpanoomme sekä erikoisosaamista muun muassa ylivoimapeliin, Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen kuvaili.

» Lähetä palautetta toimitukselle