Ovetškin ei ohittanut Fjodorovia, Rangersin voittoputki kasvoi seitsemään

NHL / Uutinen
Henrik Lundqvist oli jälleen mies paikallaan.
Kuva © Getty Images
New York Rangers onnistui peittoamaan St. Louis Bluesin kotonaan yön huippuottelussa. Sergei Fjodorovin ennätys säilyi vielä rikkoutumattomana, kun Alexandr Ovetškin ei onnistunut maalinteossa Philadelphia Flyersia vastaan.

Washington Capitals otti selvän voiton Philadelphia Flyersista numeroin 2−5. Capitalsin ylivoima oli ottelussa murhaavan tehokasta, ja se tuottikin yhteensä 3 maalia. Suurimpana pistehaina kunnostautui kaksi maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Jason Chimera. Loput Capitalsin maalit tekivät Jason Williams, TJ Oshie sekä Nicklas Bäckström.

Alexandr Ovetškinilla oli mahdollisuus rikkoa Sergei Fjodorovin ennätys eniten maaleja tehneenä venäläispelaajana NHL:ssä. Ovetškin onnistui tekemään ottelussa maalin, mutta se hylättiin valmentajan haaston seurauksena. Ovetškin saa ennätyksen rikkomiseen uuden mahdollisuuden heti huomenna, kun Capitalsin kotiluolassa vierailee Calgary Flames.

Rangersin räjähtävä alku riitti voittoon

New York Rangers voitti illan huippuottelussa St. Louis Bluesin numeroin 6−3. Rangers löi alkutahdit kamppailulle heti alussa, kun ensimmäisen vartin jälkeen ottelu oli jo 3−0 isännille. Blues nousi parhaimmillaan maalin päähän, mutta Rangers onnistui pitämään vieraat takanaan. Illan tähti oli Mats Zuccarello Aasen, joka nakutti tehot 1+2. Muista Rangersin maaleista vastasivat Derick Brassard, Kevin Hayes, J.T. Miller, Ryan McDonagh sekä tyhjään nuottaan kiekon iskenyt Dan Girardi.

Voiton myötä Rangersin voittoputki on nyt seitsemän ottelun mittainen ja joukkue ei ole jäänyt pisteittä sitten lokakuun 16. päivän.

Ristolainen jälleen tehokkaana

Rasmus Ristolainen keräsi kaksi syöttöpistettä, kun Buffalo Sabres voitti vieraskentällä Florida Panthersin luvuin 2−3. Ristolainen alusti sekä Brian Giontan että Sam Reinhartin maalit. Sabresin kolmannesta maalista vastasi Cody Franson.

Myös Panthersin hyökkääjä Jussi Jokinen pääsi tehotilastoon, kun hän merkkautti syöttöpisteen Vincent Trocheckin kolmannen erän maaliin. 

Panthers-hyökkääjä Jaromir Jagr nousi kaikken aikojen NHL-ottelutilastossa jaetulle kymmenennelle sijalle Nicklas Lidströmin kanssa. Jagrilla on nyt kasassa 1564 runkosarjaottelua.

Starsin tulivoimainen hyökkäys jatkaa vakuuttavasti

Dallas Starsin hyökkäykselle on vaikea löytää pysäyttäjää tällä hetkellä. Stars kaatoi kotonaan Winnipeg Jetsin ja mätti voiton takeeksi kuusi maalia. 6−3-voittoon ei tarvittu pelkästään Jamie Benn-Tyler Seguin-Patrick Sharp-kolmikkoa, kun maalinteossa onnistuivat myös John Klingberg, Colton Sceviour, Ales Hemsky, Antoine Roussel sekä Vernon Fiddler.

Myös Stars-maalivahti Kari Lehtonen sai syöttöpisteen, kun Roussel laittoi ottelun lopussa kiekon vielä tyhjään maaliin.

 

BOSTON - COLORADO  2-3

CAROLINA - MINNESOTA  2-3 ja.

NY RANGERS - ST. LOUIS  6-3

PHILADELPHIA - WASHINGTON  2-5

FLORIDA - BUFFALO  2-3

OTTAWA - VANCOUVER  3-2

TAMPA BAY - CALGARY  3-1

NASHVILLE - TORONTO  1-2 vl.

CHICAGO - NEW JERSEY  2-3

DALLAS - WINNIPEG  6-3

ARIZONA - EDMONTON  4-1

LOS ANGELES - NY ISLANDERS  2-1

» Lähetä palautetta toimitukselle