NHL-legenda Sutterin poika Sportin hyökkäykseen

LIIGA / Uutinen
Sportin miehistö saa vahvistusta Pohjois-Amerikasta.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Vaasan Sport vahvistaa hyökkäystään kanadalaisella Brody Sutterilla.

Brody Sutter teki Sportin kanssa yksivuotisen sopimuksen. 26-vuotias hyökkääjä saapuu Vaasaan ensi viikolla ja tekee ensiesiintymisensä joukkueessa mahdollisesti 16- 17.8 pelattavassa Vaasa Cupissa.

Viime kauden Sutter pelasi AHL:ssä Manitoba Moosessa, jossa raamikas (195 cm/92 kg) keskushyökkääjä iski 58 ottelussa tehot 8+10. 

Carolina Hurricanesin seitsemännellä kierroksella kesällä 2011 varaama hyökkääjä on pelannut urallaan kaikkiaan 288 AHL-ottelua. NHL-pelejä hän on pelannut 12. 

− Hienoa, että saimme tämän tason kaverin Vaasaan. Matti Virmasen kontakteista oli todella iso apu tässä tapauksessa. Sutter on iso kahden suunnan hyökkääjä, joka tuo nuoreen joukkueeseemme paljon osaamista, kokemusta, johtajuutta ja oikeanlaista kulttuuria, kommentoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Sutter kuuluu todelliseen kiekkosukuun, sillä hyökkääjän isä on nelikertainen Stanley Cup-voittaja ja nykyisin Edmonton Oilersin organisaatiossa työskentelevä Duane Sutter. Hänen setiään ovat muun muassa entinen NHL-pelaaja Ron Sutter sekä useissa NHL-joukkueissa päävalmentajan ja GM:n tehtävissä toiminut Darryl Sutter.

» Lähetä palautetta toimitukselle