NHL-kierroksen topit ja flopit: Suomalaissentterit iskussa

NHL / Uutinen
Mikael Granlund juhlimassa tekemäänsä maalia.
Kuva © Getty Images
Yön NHL-kierros tarjosi suomalaisonnistumisia laajalla rintamalla. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Mikael Granlund, Minnesota Wild & Aleksander Barkov, Florida Panthers

Suomalaissentterit olivat joukkueidensa voiton pääarkkitehtejä. Mikael Granlund teki kaksi maalia Minnesota Wildin 4-1-vierasvoitossa Montreal Canadiensia vastaan.

Aleksander Barkovin maalisaldo Philadelphia Flyersiä vastaan jäi "vain"  yhteen, mutta hän onnistui myös voittolaukauskilpailussa. Myös Jussi Jokinen keräsi yhden syöttöpisteen ja rikkoi samalla 50 tehopisteen rajan (13+37).

David Pastrnak & Loui Eriksson, Boston Bruins

Boston Bruins voitti kotonaan New York Islandersin lukemin 3-1. Bruinsin tehomiehinä toimivat eurooppalaishyökkääjät - David Pastrnak iskien tehot 2+0 ja Loui Eriksson 1+2.

Kotijoukkueen maalia vartioi Tuukka Rask, jolle kertyi 25 torjuntaa.

Ottawa Senators

Ottawa Senators murskasi Toronto Maple Leafsin kotonaan lukemin 4-0. Jean-Gabriel Pageau (0+3) ja Mark Stone (1+2) olivat kotijoukkueen tehokkaimmat pelaajat.

Senators-vahti Craig Andersonin kauden neljäs nollapeli vaati 29 torjuntaa.

Mike Smith, Arizona Coyotes

Kolmen kuukauden mittaiselta sairaslomalta palannut Mike Smith oli paluuottelussaan ilmiömäinen - hän torjui kauden toisen nollapelinsä pysäyttämällä kaikki Edmonton Oilersin 44 laukausta.

Flopit

Leo Komarov - Nazem Kadri - Nikita Soshnikov, Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafsin ketju Komarov-Kadri-Soshnikov oli jäällä kolmen Senatorsin tekemän maalin aikana, ja näin ollen kolmikon tehotilastoon merkattiin rumat -3-lukemat.

Johnny Oduya & Stephen Johns, Dallas Stars

Dallas Starsin pakkipari Johnny Oduya - Stephen Johns on varmasti pelannut parempiakin otteluita - kaksikko jäi pisteittä ja tehotilasto oli kolme pakkasen puolella, kun St. Louis Blues kävi ryöstämässä pisteet American Airlines Centeriltä lukemin 5-4 jatkoajan jälkeen.

Edmonton Oilers

Edmonton Oilersista ei ollut kotonaan mitään vastusta Arizona Coyotesille. Oilers voitti laukaukset 44-29, mutta hävisi maaleissa tylysti 0-4. 

» Lähetä palautetta toimitukselle