NHL-kierroksen topit ja flopit: Silfverberg löi tahtia, kun Ducks rummutti Rinteen vaihtoon

Kotijoukkueet olivat vahvoja NHL:n neljän ottelun kierroksella. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Jakob Silfverberg, Anaheim Ducks

Ducksin ruotsalaislaituri avasi kauden maalisaldonsa kahdella erikoistilannemaalilla, kun Ducks otti tyylipuhtaan 6−1-kotivoiton Nashville Predatorsista. Ensin gävleläinen tuplasi Ducksin johdon alivoimaosumallaan toisessä erässä. Viitisen minuuttia myöhemmin kuulutettiin samaa maalintekijää, tällä kertaa verkko heilui ylivoimalla.

Cam Talbot, Edmonton Oilers

Oilersin ykköstorjuja oli mies paikallaan maalin suulla, kun Oilers kaatoi idän jätin Washington Capitalsin kotonaan 4-1. Talbot pysäytti 34 kiekkoa ja joutui antautumaan vain kerran. Talbot on nyt pelannut seitsemän ottelua ja voittanut yhtä vaille kaikki.

Ducks ylivoimalla

Ducksin ylivoima oli muutenkin rautaa Predatorsia vastaan: joukkue heilutti maaliverkkoa kolmesti neljällä ylivoimakerralla.

Flopit

Bruinsin alakulo

Maalivahtiensa vamma-aallon kanssa painiva Boston Bruins on nyt hävinnyt kolmesti peräkkäin. Kolmas tappio tuli New Yorkissa, jossa kotijoukkue Rangers oli Bruinsia parempi maalein 5-2.

Predators-maalivahdit

Nashville Predatorsin maalivahtikaksikko Pekka Rinne - Marek Mazanec oli vaikeuksissa Anaheim Ducksia vastaan. Predators jäi Ducksin jalkoihin maalein 6-1, eivätkä maalivahtien tilastot ole kaunista katseltavaa. Rinne päästi neljä maalia 17 laukauksesta, Mazanecin selän taakse meni kaksi yhdeksästä yrityksestä.