NHL-kierroksen topit ja flopit: Epävarma Lightning jäi Penguinsin jalkoihin

NHL / Uutinen
Penguins jyräsi selvään voittoon.
Kuva © Getty Images
Pittsburgh Penguins tylytti passiivista Tampa Bay Lightningia tämän kotihallissa ja venytti ratkaisua seitsemänteen otteluun. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset ja joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Sidney Crosby, Pittsburgh Penguins

Penguins-kapteeni oli isossa roolissa, kun Penguins venytti idän konferenssifinaalin ratkaisua seitsemänteen otteluun. Crosby järjesteli avauserässä Phil Kesselin ylivoimamaalin ja taituroi itse toisessa erässä voittomaaliksi jääneen 3−0-osuman.

Brian Boyle, Tampa Bay Lightning

Lightningin haalariosaston konkari oli joukkueensa tehomies. Hän viimeisteli molemmat Lightning-maalit ottelun kolmannessa erässä.

Matt Murray, Pittsburgh Penguins

22-vuotias tulokasvahti palasi jälleen tolppien väliin haparoineen Marc-Andre Fleuryn tilalle ja johti joukkueensa elintärkeään vierasvoittoon. Murray torjui ottelussa 28 kertaa ja joutui antautumaan kahdesti.

Flopit

Victor Hedman, Tampa Bay Lightning

Lightningin ykköspakki tahtoo varmasti unohtaa yön ottelun nopeasti. Tappion lisäksi ruotsalaisjätti jäi pisteittä ja keräsi murheellisen -4-lukeman tehotilastoon.

Passiivinen Lightning

Tampa Bay Lightning ei onnistunut katkaisemaan ottelusarjaa kotijäällään ja joutuu matkustamaan Pittsburghiin ratkaisevaan seitsemänteen otteluun. Floridalaiset olivat heikkoja ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä ja saivat aikaan vain 11 laukausta Penguinsin 26 vastaan kahden ensimmäisen erän aikana.

− Emme olleet aggressiivisia, olimme epävarmoja, Lightningin maalit viimeistellyt Boyle kommentoi tuoreeltaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Ottelut ja tulokset

LAK
54JA
CHI
VGK
41
ANA
COL
51
EDM
CGY
51
SJS
WPG
42
VAN
MIN
34
SEA