Marko Tuulola sopimukseen HPK:n kanssa, myös Martinek tulossa?

LIIGA, SHL / Uutinen
HPK on solminut sopimuksen Suomen Leijonien ja Brynäs IF:n luottopuolustajan Marko Tuulolan kanssa. Tuulola on alunperin HPK:n kasvatti. Samaan aikaan myös Tsekin maajoukkuepuolustajan Radek Martinekin sopimusta pidetään lähes varmana.

Tuulola on Brynäsissä noussut yhdeksi koko Elitserienin parhaista puolustajista. Samalla mukaan on tarttunut myös yksi Ruotsin mestaruus. Tuulolan paluusta Suomeen ja erityisesti Hämeenlinnaan on jo huhuttu useampana keväänä ja varsinkin vuosi sitten mies oli jo hyvin lähellä sopimusta. 30-vuotias Tuulola ilmoittaa Suomeen paluunsa syyksi yksinkertaisesti hänen vanhimman poikansa koulun aloittamisen. Lisää Tuulolasta Elitserien-puolelta löytyvästä pelaajaesittelyssä.

Kerhon riveihin ollaan tuomassa myös toista erittäin kovaa puolustajavahvistusta. 24-vuotias Tsekin maajoukkueen vakiokalustoon kuuluva Radek Martinek on lähellä sopimusta HPK:n kanssa. HPK:n toimitusjohtaja Heikki Hietanen on jo useissa haastatteluissa myöntänyt, että miehelle ollaan tarjottu sopimusta ensi kaudeksi. Tällä hetkellä ainoa este Hämeenlinnaan tulolle taitaa olla mikäli Martinek vastaanottaa New York Islandersilta tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Näyttääkin että HPK:n ensi kauden puolustuksesta on muotoutumassa erittäin tasokas joukkio.

» Lähetä palautetta toimitukselle