Mark Messier nimesi finalistit nimeään kantavaan palkintoon

NHL / Uutinen
Dustin Brown ja Ryan Getzlaf kohtasivat kaudella Kalifornian ulkoilmaottelussa. Kuvassa myös legenda Wayne Gretzky.
Kuva © Getty Images

Palkinto myönnetään kauden aikana jäällä ja sen ulkopuolella positiivista esimerkkiä esittäneelle pelaajalle, joka on omistautunut myös hyväntekeväisyyteen. Palkinto jaetaan kesällä kahdeksannen kerran ja voittajan valitsee kuusinkertainen Stanley Cup -voittaja Mark Messier.

Los Angeles Kingsin Dustin Brown on ehdolla kolmatta kertaa. Koko 10-vuotisen uransa aikana Kingsiä edustanut joukkueen kapteeni lahjoittaa 50 dollaria jokaisesta taklauksestaan Los Angelesin lastensairaalalle. Brown oli voittamassa keväällä 2012 kapteenina Kingsin sen seurahistorian ensimmäisen Stanley Cupin.

Anaheim Ducksin Ryan Getzlaf nimettiin ensi kertaa ehdokkaaksi. Ducks-kapteeni on järjestänyt kolmena vuotena Getzlaf Golf Shootout -tapahtuman, josta viime syyskuussa kertyi 300 000 dollaria lihassairauksista kärsivien poikien hoitoon. Getzlaf on edustanut Ducksia koko yhdeksänvuotisen NHL-uransa ajan.

Chicago Blackhawksin Jonathan Toews järjesti ulkoilmaottelun yhteydessä nelivuotiaalle Nicholas Skretkowskille ikimuistoisen mahdollisuuden pelailla Blackhawksin kanssa. Blackhawks voitti viime keväänä sekä keväällä 2010 Stanley Cupin Toewsin ollessa kapteenina. Hän on ehdolla palkintoon toistamiseen. Tämä kausi on Toewsille kahdeksas NHL:ssä ja Blackhawksissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle