Loponen huilaa kuukauden

LIIGA / Uutinen
JYP-Kärpät-ottelussa kätensä loukannut oululaispuolustaja Jouni Loponen joutuu Kärppien verkkosivujen mukaan kuukauden sairauslomalle. Keskiviikkona hänen olkapäässään todettiin olevan nivelsidevamma.

Oulun Kärppien puolustus kärsi tiistaina pahan menetyksen, kun viime otteluissa joukkueen ehdottomaan eliittiin kuulunut Jouni Loponen joutui jättämään kaukalon kesken ottelun. Jälkitutkimuksissa kokeneen puolustajan vamma osoittautui kuitenkin odotettua lievemmäksi.

- Positiivista on, että leikkausta ei tarvita. Jone loukkasi olkapään, joka on jo kerran operoitu ja vielä keskiviikkona oli pelko, että olkapäästä meni rikki jotain, joka on kertaalleen korjattu, Kärppien päävalmentaja Kari Jalonen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Oululaisjoukkue yrittää paikata Loposen puuttumista omilla junioreilla. Kärppien ja A-junioreiden väliä alkukauden seilannut Tommi Leinonen tulee seitsemänneksi puolustajaksi ja uutena miehenä liigarinkiin nostetaan 18-vuotias Atte Ohtamaa. Päävalmentaja Jalonen myöntää, että myös ulkopuolisen vahvistuksen hankkimista tutkitaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle