CBJ - TBL 2.00
CHI - OTT 3.30
COL - VGK 4.00
LAK - WSH 5.30
SJS - BOS 5.30

Lisää suomalaista valmennusosaamista Puolaan - Dufvasta maajoukkueen valmennuksen konsultti

MAAJOUKKUE / Uutinen
Dufva suuntaa uusien haasteiden pariin Puolaan.
Kuva © Timo Savela
Puolan maajoukkueen valmennus saa lisää suomalaisväriä, kun Tomek Valtosen johtamaan valmennusryhmään liittyy kokenut Risto Dufva.

Tomek Valtonen teki kesäkuussa 2+2-vuotisen sopimuksen puolalaisjoukkue Podhale Nowy Targin kanssa ja toimii samalla myös Puolan maajoukkueen päävalmentajana.

Valtonen saa nyt maajoukkueen valmennusryhmäänsä myös toisen suomalaisen, sillä kaksi edelliskautta Jukureiden liigajoukkuetta valmentanut Risto Dufva aloittaa maajoukkueen valmennuksen konsulttina.

Liigassa urallaan neljää eri seuraa valmentaneella Dufvalla on vyöllään yhden suomenmestaruuden lisäksi SM-pronssi. Kertaalleen hänet on valittu myös Liigan vuoden valmentajaksi. Maajoukkuetehtävistä 55-vuotiaalla Dufvalla on saavutettuna hopea ja-pronssimitalit olympiakisoista ja MM-kisoista sekä aikuisten että alle 20-vuotiaiden tasolta.

− Tunnen hänet 22 vuoden ajalta ja tiedän, että hän voi auttaa meitä. Ristolla on uskomattomasti tietoa ja taitoa, katso hänen CV:tään, suitsutti Valtonen puolalaisella Hokej.net-sivustolla.

− Olen iloinen siitä, että minulla on ryhmässäni henkilö, joka katselee ottelumme katsomon korkeudesta ammattimaisella silmällä.

» Lähetä palautetta toimitukselle