Laurila julkaisi pikkuleijonien kisaryhmän

MAAJOUKKUE / Uutinen
Päävalmentaja Harri Laurila on julkaissut alle 18-vuotiaiden MM-kisaryhmän, joka edustaa Suomea ensi viikolla alkavissa Tampereella ja Raumalla pelattavissa MM-kotikisoissa.

Laurila nimesi mukaan tälle tasolle kokeneen ryhmän, ainoastaan yksi pelaaja on liittynyt ryhmään valmistautumisjakson loppuvaiheessa. Koko muu ryhmä on ollut mukana ainakin joissain tapahtumissa pitkin kautta.

- Nyt nimetyn ryhmän lisäksi meillä on viisi pelaajaa, jotka ovat hälyytysvalmiudessa kisojen alkuun asti, päävalmentaja Laurila kommentoi.

Eniten pelaajia on Jokereista, yhteensä viisi pelaajaa. Ainoa viime kevään MM-hopeajoukkueesta mukana oleva pelaaja on Tapparan Niclas Lucenius.

Suomen osalta MM-kisat starttaavat ensi viikon keskiviikkona Raumalla pelattavalla Suomi-Ruotsi-pelillä. Muut alkulohkon ottelunsa leijonat pelaavat Tampereella. Alkulohkon muut joukkueet ovat Tshekki, Sveitsi ja Slovakia. Rauman lohkossa pelaavat Kanada, USA, Venäjä, Saksa ja Latvia. Puolivälierävaiheessa sinne selviävät joukkueet siirtyvät Tampereelle ja putoamispelit pelataan Raumalla. Finaali on sunnuntaina 22. päivä.

Suomen viimeinen valmistautumisleiri alkaa perjantaina Raumalla ja leijonat pelaavat sunnuntaina Raumalla viimeisen harjoitusottelunsa ennen kisoja. Tuolloin vastassa on USA.

- Joukkueen kanssa asetetaan oma tavoitteemme myöhemmin, mutta kyllä liiton tavoite on se, että kisat päätetään Tampereella, eli jatkopeleihin mennään. Alkulohkosta tulee todella tasainen, Laurila arvioi.

Suomen joukkue alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa

Maalivahdit:

Juha Metsola, Ilves

Harri Säteri, Tappara

Puolustajat:

Niko Kluunskeri, TPS

Joonas Järvinen, TPS

Jere Ölander, Jokerit

Joni Liljeblad, Kärpät

Jesse Jyrkkiö, Ässät

Sami Martikainen, Blues

Jonas Alatalo, Ilves

Hyökkääjät:

Niclas Lucenius, Tappara

Lassi Kokkala, TPS

Antti Roppo, Ilves

Antti Tyrväinen, Pelicans

Olavi Vauhkonen, Jokerit

Tomi Pallassalo, Jokerit

Eetu Pöysti, IFK

Topias Räty, Pelicans

Janne Tavi, Jokerit

Tommi Ranta, Jokerit

Anton Kokkonen, TuTo

Nestori Lähde, Tappara

Tomi Sallinen, Blues

» Lähetä palautetta toimitukselle