HPK - JYP
KOO - KÄR
TAP - SAI
TPS - KAL
JUK - PEL
ÄSS - IFK
OTT - CBJ 2.00
DET - MIN 2.30
CHI - COL 2.30
CGY - ANA 4.00
VGK - WPG 5.00
BUF - WSH 20.00
NYR - NJD 20.00
STL - BOS 23.00

"Kun ei pysty antamaan itsestään 110% joukkueen saunailloissa ja päätösreissuilla, tietää pelanneensa tämän pelin kaikki tasot läpi" - Mestis-konkari Virkki lyö hokkarit naulaan

MESTIS / Uutinen
Virkin Mestis-ura kesti lähes 500 ottelua.
Kuva © Timo Savela
Pitkän uran Mestiksessä tehnyt TUTOn luottopuolustaja Anssi Virkki on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Anssi Virkki pelasi ensimmäiset Mestis-ottelunsa jo kaudella 2006-07 kasvattajaseuransa SaPKon paidassa. 29-vuotias puolustaja edusti Mestiksessä uransa aikana myös Hokkia, KooKoota sekä viimeisimmäksi TUTOa.

Mestiksen runkosarja ja- pudotuspeliotteluita hänelle kertyi kaikkiaan 489. Virkki saavutti Mestiksessä päättyneellä kaudella napatun hopeamitalin lisäksi kaksi pronssia.

TUTOssa Virkki kiekkoili kaikkiaan neljän kauden ajan, joista kolmella hän toimi joukkueen kapteenina. Päättyneellä kaudella varakapteenin virkaa hoitanut puolustaja tehtaili 42 ottelussa tehot 4+12.

− Tässä on nyt aika monta vuotta nähty ja koettu jääkiekkoa, ja nyt koen olevan hetki antaa aikaa muullekin elämälle. Suurin yksittäinen syy lienee kotona kävelemään opetteleva taapero, jonka arjessa haluan olla enemmän läsnä. Kun ei pysty antamaan itsestään 110% joukkueen saunailloissa ja päätösreissuilla, tietää pelanneensa tämän pelin kaikki tasot läpi, Virkki kuvaili.

− Nyt keskitytään perhe-elämään ja toivottavasti yhä enenevissä määrin ehtii lyödä myös golfpalloa ja käydä kalastamassa. Onneksi olen opiskellut jääkiekon ohella itselleni myös ammatin, ja syksyllä odottanevat lastentarhanopettajan työt.

» Lähetä palautetta toimitukselle