HPK - JYP
KOO - KÄR
TAP - SAI
TPS - KAL
JUK - PEL
ÄSS - IFK
OTT - CBJ 2.00
DET - MIN 2.30
CHI - COL 2.30
CGY - ANA 4.00
VGK - WPG 5.00
BUF - WSH 20.00
NYR - NJD 20.00
STL - BOS 23.00

KooKoolta kova kiinnitys – Seuran johtoon astuu johtaja Microsoftilta

LIIGA / Uutinen
KooKoo sai uuden johtajan.
Kuva © Jussi Puuri www.instagram.com/hockeyjussi/
KooKoon taustayhtiö KooKoo Hockey Oy on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Mikko Pulkkisen. Pulkkinen työskentelee tietotekniikkajätti Microsoftin Suomen haaran johtoryhmässä ja liiketoimintajohtajana.

KooKoon uusi puheenjohtaja on Mikko Pulkkinen. Valinnan teki seuran taustayhtiön KooKoo Hockey Oy:n yhtiökokous. Pulkkinen on istunut KooKoon hallituksessa varapuheenjohtajana vuodesta 2015.

KooKoon varapuheenjohtajaksi valittiin Pahto Ruohtula ja hallituksen muiksi jäseniksi Mika Turkki, Pulla Peltola, Heikki Hietala sekä Jouni Mankki.

Kymenlaaksosta kotoisin oleva uusi puheenjohtaja työskentelee Microsoft Oy:n johtoryhmässä liiketoimintajohtajana.

– Urheilubisnes on liiketoimintaa siinä missä mikä tahansa muukin. Tuon seurajohtoon yli 20 vuoden kokemuksen liiketoiminnan johtamisesta, Pulkkinen sanoo seuran tiedotteessa.

– Hallituksen tulee osata katsoa myös peruutuspeiliin ja kriittisesti arvioida omaa tekemistään sekä kehityskohteita. Hyvin menestyvällä yrityksellä pitää olla selkeä ja tavoitteellinen strategia, jonka toiminta perustuu yrityksen arvoihin.

Urheilullisten tavoitteiden lisäksi Pulkkinen korostaa liiketoiminnallisista tavoitteista huolehtimista.

– KooKoon kirkas urheilullinen tavoite on pelata pian pudotuspelejä ja kasvattaa vuosi vuodelta enemmän omia kasvatteja Liiga-kiekkoon.

– Liiketoiminnallisesti haluamme jatkaa kasvu-uralla ja vahvistaa yhtiön taloutta. Uutena Liiga-seurana meillä on tiettyjä velvoitteita, joiden kanssa meidän on oltava tarkkana. Pitää muistaa, että KooKoo Hockey Oy on edelleen nuori yritys ja riskienhallinta on avainasemassa.

Pulkkinen myöntää tiedotteessa, että KooKoolla riittää työtä tunnettuutensa lisäämisessä.

– KooKoo on Kouvolan ja Kymenlaakson alueella urheilun ykkösbrändi ja kansallisestikin tunnettu toimija. Meillä on kuitenkin vielä tehtävää sillä saralla verrattuna perinteisiin Liiga-joukkueisiin ja tulemmekin tekemään tunnettavuuden sekä näkyvyyden suhteen hartiavoimin töitä.

» Lähetä palautetta toimitukselle