KooKoo nappasi Michael Keräsen - "Valmis aloittamaan uuden kauden ja nousun"

LIIGA / Uutinen
Keränen pelasi viime kaudella Ilveksessäkin.
Kuva © Jarno Hietanen
KooKoo saa hyökkäykseensä nimekkään vahvistuksen, kun Ilveksessä ja Jokereissa viime kaudella pelannut Michael Keränen siirtyy Kouvolaan.

Michael Keränen aloitti viime kauden KHL-joukkue Jokereissa, mutta vaisujen otteiden vuoksi tiet erosivat kesken kauden. Helsinkiläisryhmässä hän ehti kokoamaan 25 ottelussa tehot 2+5. Joulukuussa Keränen palasi Ilveksen riveihin ja tehtaili yhteensä 41 runkosarja ja- pudotuspeliottelussa tehot 8+8.

Yksivuotisella sopimuksella kouvolalaisryhmään liittyvä Keränen valittiin kaudella 2013-14 Liigan runkosarjan parhaaksi pelaajaksi, kun hän iski Ilveksen riveissä 52 ottelussa yhtä monta tehopistettä. Kaikkiaan 27-vuotias hyökkääjä on pelannut urallaan 246 Liiga-ottelua.

− Michael on luisteluvoimainen, juonikas ja tehokas pelaaja. Viime kausi oli vaiherikas, mutta hän on valmis ja motivoitunut aloittamaan uuden kauden ja nousun tutun valmentajan alaisuudessa, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kuvaili.

Kaudet 2014-16 Keränen pelasi AHL:ssä Binghampton Senatorsin ja Iowa Wildin joukkueissa. Hän sai noiden kausien aikana tililleen myös yhden NHL-ottelun Minnesota Wildin riveissä.

Tulevan kauden päävalmentaja Tuomas Tuokkola on Keräselle entuudestaan tuttu, sillä hän valmensi Ilvestä kaudella 2013-14.

− Tottakai KooKoon valitsemisessa "Tumpilla" oli iso rooli. Tunnen hänen toimintatavat ja ne ovat sopineet minulle erittäin hyvin, Keränen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle