CBJ - TBL 2.00
CHI - OTT 3.30
COL - VGK 4.00
LAK - WSH 5.30
SJS - BOS 5.30

Konkari-Marttinen ja debytantti-Nurmi Lukon lohkovoiton takaajina

LIIGA / Uutinen
Marttinen varmisti maalillaan Lukolle lohkovoiton.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Lukko ja Jukurit taistelivat Pitsiturnauksen A-lohkon voitosta lohkon päätösottelussa. Tasalukemissa viime minuuteille saakka edennyt ottelu kääntyi lopulta Jyri Marttisen osumalla kotijoukkue Lukolle.

Jukurit hallitsi ottelun avauserää ja loi useampia tekopaikkoja ensiesiintymisensä Lukon liigajoukkueen maalilla tehneen 18-vuotiaan Kalle Nurmen vartioimalle maalille. Avausottelussa Ässiä vastaan kaksi maalia iskenyt Mika Partanen oli erityisesti vahvalla pelipäällä ja puolustaja Teemu Suhonenkin kilautteli maalirautoja, mutta sen lähemmäs maalia mikkeliläisjoukkue ei päässyt.

Toisessa erässä Lukko alkoi saamaan pelin juonesta kiinni ja avauserässä lähes työttömänä seisonut Juhana Ahokin joutui torjuntatöihin Jukureiden veräjällä. Raumalaisryhmästä esiin nousivat nuori Niklas Ylitalo sekä kanadalaishyökkääjä Justin Danforth, joka haastoi muutamaan otteeseen röyhkeästi ja jakoi taklauksiakin.

Ottelun ratkaisu nähtiin reilua minuuttia ennen päätössummeria, kun Jyri Marttisen laukaus painui takakulmaan Ahon selän taakse. Eetu Koivistoinen teki osumassa hyvää maskia jukurivahdin edessä.

Lukko vei pidemmän korren myös rangaistuslaukauskisassa, kun puolustaja Mark Auk veivasi kiekon verkon perille. Lukko voitti A-lohkon ja kohtaa 17.00 alkavassa välieräottelussa TPS:n. Jukureiden pelit jatkuvat puolestaan 18.15 Pelicansia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle