Kings-uutisia: Miller leikkauksessa, Averylle potkut?

NHL / Uutinen
Los Angeles Kingsin puolustaja Aaron Milleriä vaivannut lonkkavamma jouduttiin korjaamaan leikkauksella. Myös hyökkääjä Sean Averyn kausi näyttäisi olevan ohitse.

Miller on joutunut katsomaan joukkueensa viimeiset seitsemän peliä katsomon puolelta. 34-vuotiaan puolustajan lonkan operoi lonkkaspesialisti Carlos Guanche. Toipumisaikataulua ei julkistettu.

Kings ilmoitti samalla tehneensä kahden vuoden sopimuksen vapaa-agenttipuolustaja Peter Harroldin kanssa. 22-vuotias Harrold on pelannut viimeiset kolme kautta Boston Collegen yliopistojoukkueessa. Menneellä kaudella hän oli joukkueensa tehokkain puolustaja tehden 40 ottelussa seitsemän maalia ja 30 pistettä.

Los Angeles Timesin mukaan puhelias hyökkääjä Sean Avery ei kuulu enää joukkueeseen. Lehti kertoo Averyn riidelleen keskiviikon harjoituksissa joukkueen apuvalmentaja Mark Hardyn kanssa. Joukkueen edustajan mukaan Avery ei ole enää mukana Kings-kokoonpanossa kauden viimeisissä peleissä. Averyn sopimus Los Angelesin kanssa päättyy tämän kauden jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle