Kimmo Timonen ja Nashville Predators sopimukseen

NHL / Uutinen
Nashville Predatorsin luottopuolustaja Kimmo Timonen vältti sopimuksensa välimieskäsittelyn kuopiolaiskiekkoilijan allekirjoitettua uuden monivuotisen jatkosopimuksen organisaation kanssa.

Timosen tuore sopimus on nelivuotinen ja arvoltaan 10,5 miljoonaa dollaria. Jatkopaperin ensimmäinen vuosi tuo 28-vuotiaan suomalaispuolustajan tilille 2 miljoonan dollarin lisäyksen. Toinen kausi kartuttaa lompakkoa 2,5 miljoonan dollarin verran. Kolmas ja neljäs vuosi takaavat Predatorsin varakapteenille 3 miljoonan dollarin tilinauhan.

Timosen sopimus on Predators-organisaation historiassa ensimmäinen kerta kun seura maksaa pelaajalleen 2 miljoonaa dollaria kaudesta. Puolustaja Jason Yorkin sopimus edellyttää myös 2 miljoonan dollarin tienesteihin, mutta kanadalaispakin vanha seura Anaheim Mighty Ducks maksaa miehen palkasta puolet.

Viime kaudella Timonen oli Nashvillen sisäisen pistepörssin toinen 40 pisteellä. Koko NHL-uransa Predators-paidassa viilettänyt Timonen on seuran historian kaikkien aikojen eniten otteluita (337) pelannut ja eniten pisteitä (152) takonut puolustaja.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös