Kim Hirschovits tuplaroolissa Kiekko-Espoossa - pelaajaura jatkuu Suomi-sarjassa

Suomi-sarja / Uutinen
Kokenut Kim Hirschovits on voittanut urallaan muun muassa Liigan pistepörssin kaksi kertaa, viimeksi kaudella 2014-15.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtajana toimiva Hirschovits pelaa myös kokoamassaan joukkueessa kaudella 2018-2019.

Kiekko-Espoon todennäköisesti nimekkäin pelaaja on 36-vuotias liigakonkari Kim Hirschovits, jonka meriittilista on Suomi-sarjan sarjatasolle mittava.

Leijona-paidassakin esiintynyt keskushyökkääjä on pelannut lähes 700 Liiga-ottelua. Uran piste-ennätys on 66 (18+48) tehopistettä kaudelta 2008-2009 HIFK:n kapteenina, jolloin Hirschovits palkittiin ensimmäisen kerran Veli-Pekka Ketola -palkinnolla.

Kokemuspakista löytyy myös KHL ja Ruotsin Liiga (SHL) kausilta 2010-2013. Pääosan urastaan helsinkiläinen on viihtynyt pääkaupunkiseudulla. Oulun Kärpissä Hirschovits kävi kaudella 2015-2016 Espoo Bluesin ajauduttua talousvaikeuksiin palaten kauden jälkeen takaisin Espooseen ja siellä Mestiksestä sarjapaikan saaneeseen Espoo Unitediin.

Pelaaminen Unitedissa kuitenkin jäi vähäiseksi loukkaantumisen vuoksi, ja lopulta päättyi Unitedin hakeuduttua konkurssiin keväällä 2018. Viime kauden 29 pelatussa ottelussa Hirschovits ehti merkkauttaa pisteitä kaikkiaan 21 (2+19). 

Nyt pelaajaura jatkuu urheilutoimenjohtajan tehtävien rinnalla uuden espoolaisseuran miesten edustusjoukkueessa, jonka kausi alkaa jo elokuussa Suomen Cupissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle