Kim Hirschovits palaa jäälle: "Uskon, että pystyn hyvin vetämään"

MESTIS / Uutinen
Kim Hirschovits palaa katsojan roolista takaisin jäälle tositoimiin.
Kuva © Petteri Äikäs petteri.aikas@jatkoaika.com

Espoo Unitedin nimekkäin pelaaja Kim Hirschovits on vastoinkäymisten ja pitkän kuntoutumisprosessin jälkeen jälleen valmis hyppämään jäälle joukkueensa mukana. Hyökkääjä pelasi viimeksi 8.10.2016 Kajaanissa. Elokuussa harjoituksissa tullut vamma pakotti miehen lopulta jäämään pois kaukalosta kokonaan.

Nyt paluun ollessa aivan kulman takana Hirschovits kertoi olonsa olevan enemmän odottavan sekava kuin jännittynyt. Ennen kaikkea pääsy jäälle tuntuu hyvälle.

− Tunnen suurta iloa palata peleille heidän puolesta, jotka ovat seisseet minun rinnalla ja tukenut minua koko tämän pitkän kuntoutumisen ajan. Heidän ansiosta on edes mahdollista, että pääsen vielä pelaamaan, kiitollinen Hirschovits antoi tunnustusta.

Pitkä tauko on ollut haasteellinen, mutta harjoittelu joukkueen mukana on sujunut hyvin jo toista kuukautta. Lopulliseen pelikuntoon pääseminen vaatii kuitenkin oikeita otteluita alle.

− Olen ollut pitkään pelaamatta, joka varmasti näkyy, mutta uskon, että pystyn hyvin vetämään. Siellä on pieniäkin asioita mitä voin tehdä joukkueen puolesta.

− Pyrin huolella tekemään asioita, pelaamaan yksinkertaisesti, pääsemään peliin sisään ja nauttimaan pelaamisesta. Mitä siellä teenkin, niin tarkoitus on, että me voitetaan, hyökkääjä totesi omista odotuksistaan otteluun.

United on tällä hetkellä sarjataulukossa kymmenentenä 16 pelatun ottelun jälkeen. Voittoja espoolaisille on kertynyt seitsemän, joista viisi varsinaisella peliajalla. Viimeiset kolme ottelua ovat olleet voitollisia.

» Lähetä palautetta toimitukselle