HPK - IFK
ILV - PEL
JUK - SPO
JYP - KAL
KOO - SAI
ÄSS - KÄR
LUK - TPS
BUF - NYR 2.00
CAR - EDM 2.30
MIN - NJD 3.30
ANA - BOS 5.00
PHI - DET 20.00
PIT - CGY 20.00
COL - STL 22.00

Kiekko-Vantaalle liuta pelaajasopimuksia

MESTIS / Uutinen
Waltteri Ignatjew oli voittamassa keväällä Mestis-kultaa KeuPan kanssa.
Kuva © Timo Savela
Kiekko-Vantaan ensi kauden joukkueen runko alkaa muodostua. Seura julkaisi seitsemän pelaajasopimusta, joista uusina Waltteri Ignatjewin, Ilari Metsolan ja Antton Mönkäreen sopimukset.

Kiekko-Vantaa on tehnyt seitsemän pelaajan kanssa ensi kautta koskevat pelaajasopimukset. Viime kauden joukkueesta mukana myös ensi kaudella ovat hyökkäjät Alex Levänen, Joakim Kukkonen, Roope Niskanen ja puolustaja Joel Pyykkönen.

Uusina kasvoina lohipaitoihin liittyvät maalivahti Waltteri Ignatjew, puolustaja Ilari Metsola ja hyökkääjä Antton Mönkäre. Ignatjew on 18-vuotias veräjänvartija, jolla on kokemusta Kiekko-Vantaan junioreista. Viime kaudella Ignatjew pelasi TPS:n A-nuorissa 34 ottelua torjuntaprosentilla 89,5. Helsinkiläiselle kertyi myös muutamia otteluita Kiekko-Vantaan A-nuorissa. Vahti juhli tänä keväänä Mestis-mestaruutta KeuPan riveissä.

Metsolalla on takanaan 214 Mestis-ottelua SaPKossa ja Peliitoissa. Viimeiset neljä kautta Metsola on pelannut Peliitoissa, joissa syntyivät tehopisteet 3+3 yhteensä 44 ottelussa. Juniorivuosiltaan Metsolalla on kaksi Suomen mestaruutta, jotka tulivat HIFK:ssä kaudella 2009 B-junioreissa ja kaudella 2012 A-nuorissa.

Mönkäreellä on kokemusta muutaman Liiga-ottelun verran Lappeenrannan SaiPassa. Kaudella 2015-16 Mönkäre pelasi muutaman ottelun Kiekko-Vantaassa. Viime kaudella hyökkääjä pelasi SaiPan A-nuorissa 38 ottelussa ja viimeisteli tehopisteet 11+14.

» Lähetä palautetta toimitukselle