Kiekko-Vantaa teki sopimuksia

MESTIS / Uutinen
Mestiksessä pudotuspelien avauskierrokselle kautensa päättänyt Kiekko-Vantaa on tehnyt 12 uutta pelaajasopimusta.

Kyseessä on joukko viime kauden pelaajia, jotka ovat tehneet jatkosopimukset joukkueen kanssa sekä yksi uusi tulokas. Tämä uusi mies on eittämättä ryhmän mielenkiintoisin nimi, sillä hän on viime kaudella niin Lappeenrannassa SaiPassa kuin KJT:ssakin pelannut Tommi Sova.

Maalivahti Joni Hallikainen on saanut jatkopahvin joukkueen kanssa, ja miehelle sovitellaan tulevaksi kaudeksi mitä todennäköisimmin ykkösvahdin roolia. Päättyneellä kaudella hänen kanssaan vantaalaisten maalia tilkinnyt Markus Helanen palaa Jokereihin.

Puolustuksessa jatkavat Mika Peltonen, Jukka Hakkarainen sekä Jussi Erkkilä. Uutena miehenä sopimuksen on saanut myös A-junioreista edustukseen nouseva Jarno Hyytiäinen.

Sovan lisäksi sopimuksen tehneitä pelaajia hyökkäysosastolle ovat Petri Pitkäjärvi, Petteri Linnonmaa, Petja Pietiläinen, Mikko Kainulainen, Tuomas Nikoskelainen sekä Heikki Löfman. Viime kaudella Kiekko-Vantaan ryhmässä pelannut Ilari Filppula palaa Jokeririnkiin hakemaan paikkaa liigajoukkueesta.

Näiden sopimusten lisäksi käynnissä on neuvottelut kymmenen pelaajan kanssa. Ratkaisuja on odotettavissa hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

» Lähetä palautetta toimitukselle