JUK - PEL
HPK - JYP
KOO - KÄR
TAP - SAI
TPS - KAL
ÄSS - IFK
OTT - CBJ 2.00
DET - MIN 2.30
CHI - COL 2.30
CGY - ANA 4.00
VGK - WPG 5.00
BUF - WSH 20.00
NYR - NJD 20.00
STL - BOS 23.00

Kiekko-Vantaa saa vahvistuksen TUTOsta - Aleksi Halme liittyy joukkueeseen

MESTIS / Uutinen
Aleksi Halme siirtyy TUTOsta Kiekko-Vantaaseen.
Kuva © Timo Savela
Jokerien kahden suunnan pelaaja Aleksi Halme vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä. 18-vuotiaalla hyökkääjällä on kokemusta myös kolmesta joukkueesta Pohjois-Amerikassa.

Aleksi Halme vahvistaa Kiekko-Vantaata ensi kaudella. Tamperelainen laitahyökkääjä allekirjoitti pelaajasopimuksen Jokerien kanssa, mutta aloittaa Mestiksessä vantaalaisten riveissä.

Viime kaudella Halme pelasi TUTOssa Nuorten SM-liigassa 37 ottelua, joissa tuli tehopisteet 15+14. Otteluita kertyi myös miesten TUTOssa, kun vyölle tuli viime kauden Mestiksen hopeamitali ja 21 ottelua, joissa siunaantui pisteet 3+4.

Kaudella 2016 Halme pelasi Pohjois-Amerikassa, kun hän edusti Muskegon Lumberjacksiä, Cedar Rapids RoughRidersiä ja Chicago Steeliä. Kaiken kaikkiaan Halme pelasi USHL:ssä 40 ottelua, joissa syntyivät tehot 3+10.

Halmeella on kokemusta maajoukkuetoiminnasta, sillä hän edusti Suomea U20-nuorissa Tshekin neljän maan turnauksessa. Kuudessa ottelussa kertyi tehopisteet 0+1.

− Toivottavasti pääsen pelaamaan koko kauden Vantaalla ja sitä kautta pääsen sarjaan paremmin sisälle, Aleksi Halme kertoi Kiekko-Vantaan nettisivuilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle