Kiekko-Vantaa jatkoi nuorten hyökkääjien sopimuksia

MESTIS / Uutinen
Konttinen on edustanut Kiekko-Vantaata kolmella viime kaudella.
Kuva © Timo Savela
Kiekko-Vantaa on tehnyt jatkosopimukset Simo Konttisen sekä Ville Heikkisen kanssa.

Helsinkiläislähtöinen Konttinen on pelannut vantaalaisryhmässä kaudesta 2013-14. Pääosin hyökkääjä on esiintynyt joukkueen A-nuorissa, mutta vyölle on kertynyt myös 18 Mestis-ottelua. Viime kaudella 22-vuotias hyökkääjä pelasi Mestiksessä 15 ottelua ilman tehopisteitä.

− Viime kausi oli itselle hankala. Nyt lähdetään parantamaan ja taistelemaan pelipaikoista. Tehdyn työn pitäisi alkaa näkymään pikkuhiljaa, Konttinen totesi.

− Täytyy katsoa omia pelejä ja miettiä asioita, joita täytyy eniten kehittää. Nälkäisyyttä pitää saada vielä lisää peliin ja itsevarmuutta myös.

Heikkinen kiekkoili viime kaudella pääosin Kiekko-Vantaan A-nuorissa ja iski 26 ottelussa tehot 7+11. Mestis-pelejä 22-vuotiaalle hyökkääjälle kertyi neljä ja niissä hän nappasi yhden syöttöpisteen.

− Hyvillä fiiliksillä jatkan Kiekko-Vantaassa. Täällä on hyvä valmennus ja saumat mennä pelaajana eteenpäin. Haluan ottaa askeleen eteenpäin pelaajana ja Vantaa on siihen tavoitteeseen hyvä paikka, Heikkinen kertoi.

− Ensi kauden tavoitteena on viilata vakituinen paikka kokoonpanosta. Voimaa pitää saada lisää, jotta pystyisi painimaan paremmin kulmissa ja rannelaukauskin lähtisi paremmin.

Kiekko-Vantaalla on sopimukset 15 pelaajan kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle