Karl Dykhuisille pitkä jatkosopimus

NHL / Uutinen
Canadiens teki jatkosopimuksen puolustaja Karl Dykhuisin kanssa. Sopimus pitää Dykhuisin Montrealissa kolme seuraavaa kautta.

Karl Dykhuis on yksi Canadiensin puolustuksen tukipilareista. Samalla mies on yksi joukkueen aliarvostetuimmista pelaajista. Tämä 29-vuotias puolustaja ei ole koskaan pitänyt suurta meteliä itsestään, vaikka hoitaakin tehtävänsä pelistä toiseen erinomaisesti. On Canadiensilla mennyt miten tahansa, niin Dykhuis on onnistunut pitämään +/- -sarakkeensa plussan puolella. Viime kaudella Dykhuisin +9 oli joukkueen selvästi paras ja hän johtaa tälläkin kaudella joukkuettaan plus/miinus-tilastossa.

Dykhuis on alunperin Chicago Blackhawksin ensimmäisen kierroksen varaus (16.) vuodelta 1990. Hän debytoi NHL:ssä kaudella 91-92 saman joukkueen paidassa pelaten kuusi ottelua. Dykhuis on edustanut Canadiensin ja Blackhawksin lisäksi myös Philadelphia Flyersia ja Tampa Bay Lightningia. Kaiken kaikkiaan Dykhuis on pelannut 513 NHL-ottelua, joissa hän on tehnyt 37 maalia ja 81 syöttöpistettä.

lähde: www.rds.ca

» Lähetä palautetta toimitukselle