HPK - IFK
ILV - PEL
JUK - SPO
JYP - KAL
KOO - SAI
ÄSS - KÄR
LUK - TPS
BUF - NYR 2.00
CAR - EDM 2.30
MIN - NJD 3.30
ANA - BOS 5.00
PHI - DET 20.00
PIT - CGY 20.00
COL - STL 22.00

KalPa-hyökkääjä Kantola sairastuvan puolelle - oma kasvatti tulee koeajalle

LIIGA / Uutinen
Hyvärinen hakee paikkaa kasvattajaseuransa hyökkäyksestä.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
KalPa joutuu tulemaan seuraavat viikot toimeen ilman hyökkääjä Kai Kantolaa. Kuopiolaisryhmä saa hyökkäykseensä myös täydennystä, kun Toni Hyvärinen tulee koeajalle joukkueeseen.

KalPa on tehnyt Toni Hyvärisen kanssa syyskuun loppuun saakka ulottuvan koeaikasopimuksen. KalPan oma kasvatti on harjoitellut joukkueen mukana elokuusta lähtien.

Kolme edelliskautta 30-vuotias hyökkääjä edusti KooKoota. Viime kaudella hän iski 57 ottelussa tehot 5+8. Urallaan kaikkiaan yli 350 liigaottelua pelannut Hyvärinen kantoi KalPa-paitaa viimeksi kaudella 2014-15.

Hyvärinen on KalPan mukana heti torstain harjoitusottelussa IPK:ta vastaan.

− Hyvärinen on harjoitellut joukkueen mukana koko elokuun ajan ja on tuttu mies entuudestaan sekä valmennukselle että muulle joukkueelle. Toni tuo lisää leveyttä joukkueeseen sekä kilpailua pelipaikoille, kertoi KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman.

Uuden pelaajan hankinta tuli ajankohtaiseksi, koska hyökkääjä Kai Kantola joutuu sivuun peleistä loukkaantumisen vuoksi. 30-vuotias laitahyökkääjä on poissa tositoimista arviolta kahdesta kolmeen viikkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle