Kallio jälleen waiver-listalla

NHL / Uutinen
Tomi Kallio löysi nimensä tänään kolmannen kerran tällä kaudella waiver-listalta. Joe Sacco palaa tositoimiin ja Steve Martins vaihtoi seuraa.

Philadelphia Flyers teki vuoden sopimuksen 33-vuotiaan veteraanihyökkääjä Joe Saccon kanssa. Vapaa-agentti Sacco on tällä kaudella pelannut kuusi peliä Flyersin farmiseura Philadelphia Phantomsin riveissä, joissa teki neljä maalia ja yhteensä seitsemän pistettä. Sacco on urallaan edustanut neljää joukkuetta, pelannut yli 700 NHL-ottelua ja tehnyt niissä 207 pistettä.

Kaksi viikkoa sitten Columbusista Philadelphiaan siirtynyttä Tomi Kalliota saattaa jälleen odottaa maiseman vaihto. Kallio ei pystynyt vakiinnuttamaan paikkaansa Flyersissä ja hänet on jälleen pistetty waiver-listalle. Ellei uutta kotia löydy NHL:ssä, on edessä jälleen komennus AHL:aan. Nähtäväksi jää, onko Kallion suhtautuminen muuttunut Pohjois-Amerikan farmisarjaa kohtaan.

Ottawa Senatorsia edustanut Steve Martins siirtyy St.Louisiin. Blues nappasi miehen waiver-listalta. Mainion koomikon "likikaima" Martins on pelannut suurimman osan kaudesta AHL:ssa. NHL-otteluja 30-vuotiaalle Martinsille on kertynyt 210, joissa mies on onnistunut tekemään 37 pistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle