Jyrki Aho ei jatka Ässien päävalmentajana ensi kaudella − tulevaisuus avoinna

LIIGA / Uutinen
Ahon tie Porissa päättyy kauden jälkeen.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Ässien päävalmentaja Jyrki Aho lähtee seurasta kuluvan kauden päätteeksi. Valmentajan tulevaisuuden suunnitelmat ovat toistaiseksi avoinna.

Ässien päävalmentaja Jyrki Aho ei jatka seurassa tämän kauden jälkeen, tiedottaa seura verkkosivuillaan. Aho tulee toimineeksi joukkueen päävalmentajana kaksi kautta. 

− Aho tuli tänne kaksivuotisella sopimuksella, joka päättyy tämän kauden jälkeen. Hän on tuonut Ässiin juuri niitä asioita, joita me toivoimme. Tärkeimpinä asioina ovat jokapäiväinen vaatimustaso sekä asenne työntekoon, taustoittaa Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo.

Organisaatio tarvitsee urheilujohtajan näkemyksen mukaan muutosta. Tekeminen pysyy kuitenkin kauden loppuun asti keskittyneenä juuri käsillä olevaan hetkeen.

- Nyt olemme päässeet sellaiseen vaiheeseen, että tulevan kauden osalta valmennukseen tapahtuu muutoksia. Nyt kuitenkin panostukset ovat täysillä tässä hetkessä ja tässä kaudessa. Joukkue on esiintynyt hyvin ja olemme osoittaneet, että pystymme voittamaan minkä tahansa joukkueen tässä sarjassa, Korpisalo jatkaa.

Toimitusjohtaja Eeva Perttula kertoo seuran noudattavan olemassa olevaa suunnitelmaa.

− Etenemme suunnitellusti kauden 2018 - 2019 osalta, mutta panokset ovat täysillä tässä kaudessa. Teemme toimistolla hartiavoimin töitä, jotta tämän kauden joukkuettamme voidaan vielä tarvittaessa vahvistaa. Tämän kauden joukkueelle toivon työrauhaa.

Aho itse on tulevaisuudestaan vielä epätietoinen. Hän kertoo olevansa avoin niin valmennus-, kommentaattori- ja luennointitehtäville.

» Lähetä palautetta toimitukselle