Jukureiden valmennukseen jatkosopimuksia ja uutta verta - joukkueenjohtajan vastuu laajenee

LIIGA / Uutinen
Dufva jatkaa tulevatkin kaudet Jukureiden peräsimessä.
Kuva © Timo Savela
Mikkelin Jukurit on tehnyt jatkosopimukset valmennusryhmäänsä nykyisestä valmennusryhmästään päävalmentaja Risto Dufvan, apuvalmentaja Juuso Hahlin sekä maalivahtivalmentaja Mika Tarvaisen kanssa. Mikkeliläisryhmän valmennus täydentyy lisäksi Teemu Suokkaalla ja joukkueenjohtaja Mikko Hakkaraisen toimenkuva muuttuu.

Risto Dufvan, Juuso Hahlin, Mika Tarvaisen ja Teemu Suokkaan sopimukset ovat kaksivuotisia eli ulottuvat kevääseen 2020. Suokas liittyi Jukureiden organisaatioon jo kuluvaksi kaudeksi Marko Kauppisen aisapariksi mikkeliläisjoukkueen A-nuorten valmennukseen. Hän jatkaa kyseisessä tehtävässä ensi kaudellakin ja toimii myös edustusjoukkueen fysiikka ja- taitovalmentajana.

− Dufvalla ja Jukureilla on erityinen side ja oli selkeä linjaus jatkaa pitkäjänteistä työtä valmennustiimin kanssa, kertoi Jukureiden toimitusjohtaja Tuomas Muotka.

Jukureiden joukkueenjohtajana viimeisen viiden kauden ajan toimineen Mikko Hakkaraisen rooli seurassa laajenee. Hän ottaa jatkossa vastuun joukkueen rakentamisesta yhdessä päävalmentaja Dufvan kanssa. 

Mikkeliläisjoukkueella on tällä hetkellä kasassa vajaat parikymmentä pelaajasopimusta. Niistä ja muista tulevaisuuden suunnitelmista seura kertoo tarkemmin kauden päätyttyä.

− Kuluva kausi on vielä pahasti kesken ja panokset ovat sataprosenttisesti tässä hetkessä. Kuvioon kuuluu, että rinnalla rakennetaan tulevaisuutta ja sen osalta olemme hyvällä tiellä, Dufva kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle