Jukureiden joukkue valmiina kauteen - Janne Tavi siirtyy Mikkeliin

LIIGA / Uutinen
Tavi pelasi viime kauden KalPassa.
Kuva © Saana Hakala
Mikkelin Jukurit sai tulevan kauden joukkueeseensa viimeisen palasen, kun hyökkääjä Janne Tavi liittyi mikkeliläisjoukkueeseen.

Janne Tavi teki Jukureiden kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen. Viime kauden 28-vuotias laitahyökkääjä pelasi KalPassa, jossa hän tehtaili 60 runkosarjaottelussa tehot 10+17. Pudotuspeleissä hän viimeisteli kuudessa ottelussa kolme maalia ja antoi yhden maalisyötön.

Helsinkiläislähtöinen Tavi on edustanut Liigassa aiemmin KalPan lisäksi JYPiä, SaiPaa sekä Pelicansia. Liiga-pelejä hyökkääjällä on vyöllään kaikkiaan 522. Hän on saavuttanut Liigassa yhden hopeamitalin sekä pronssimitalin.

− Hienoa, että saatiin Janne Jukureihin. Janne on monipuolinen pelaaja, jolta odotamme tehoja hyökkäyspäässä. Janne on ollut viime kausina mukana voittavissa joukkueissa isossa roolissa ja sen myötä tuo mukanaan kokemusta voittamisesta. Odotan, että Janne ottaa seuraavan stepin urallaan kohti Liigan terävintä kärkeä, Jukureiden urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen kommentoi.

Hakkaraisen mukaan mikkeliläisjoukkue on Tavin sopimuksen myötä valmis tulevaan kauteen. Joukkueella on sopimukset 26 pelaajan kanssa.

− Aktiivisesti ei ketään enää haeta, mutta tilanne voi olla toinen syksymmällä. Joukkue on periaatteessa valmis, mutta aina voi tulla loukkaantumisia ja niihin pitää sitten reagoida, Hakkarainen muotoili.

» Lähetä palautetta toimitukselle