TAP - IFK
WPG - STL 3.30
SJS - VGK 5.00
CAR - WSH 2.00

John Tortorella jatkaa Blue Jacketsin päävalmentajana vuoteen 2021 saakka

NHL / Uutinen
John Tortorella vastaanottamassa Jack Adams Awardia vuonna 2017.
Kuva © Getty Images
Blue Jackets -päävalmentaja on solminut seuran kanssa kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Columbus Blue Jackets on tiedottanut seuran tehneen kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen John Tortorellan, 60, kanssa. Yhdysvaltalaisvalmentajan uusi sopimus kattaa kaudet 2019-2020 ja 2020-2021.

- Joukkueemme on ollut yksi eniten otteluita voittaneista viimeisen kahden kauden ajan ja John Tortorella on ollut yksi avainhenkilöitämme tuona aikana. Hän on nostanut joukkueemme tasoa saapumisestaan lähtien, kommentoi GM Jarmo Kekäläinen.

Tortorella on toiminut Blue Jacketsin päävalmentajana lokakuusta 2015 lähtien, jolloin hänet palkattiin Todd Richardsin tilalle, joka sai potkut joukkueen aloittaessa kauden seitsemällä peräkkäisellä tappiolla. Viimeisen kahden vuoden aikana Tortorella on johdattanut Blue Jacketsin ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin peräkkäisinä kausina.

Tortorella aloitti päävalmentajauransa Tampa Bay Lightningissa kaudella 2000-2001 ja johdatti joukkueen Stanley Cup -mestaruuteen keväällä 2004. Hän on toiminut ennen Blue Jackets -pestiään myös New York Rangersin ja Vancouver Canucksin peräsimissä. 

Yhdysvaltalaisvalmentaja on palkittu Jack Adams Awardilla vuosina 2004 ja 2017. Palkinto myönnetään vuosittain valmentajalle, jolla on ollut suurin vaikutus joukkueensa menestykseen. 

» Lähetä palautetta toimitukselle