Jets ratkaisi kolmannessa erässä, Saros häikäisi

Juuse Saros oli mies paikallaan Predatorsin maalilla
Drew Stafford, Mark Scheifele ja Adam Lowry iskivät maalin mieheen, kun Winnipeg Jets otti revanssin Nashville Predatorsista lukemin 3-0. Predatorsin maalilla Juuse Saros torjui 17 kertaa venyen useisiin huipputorjuntoihin.

Ottelu alkoi varsin tunnustelevissa merkeissä ja ensimmäiseen viiteen minuuttiin kumpikaan joukkue ei saanut mitään aikaan. Jacob Trouban huitomisjäähy tarjosi Predatorsille ylivoimatilaisuuden, mutta vieraiden pakkopeli ei ottanut käynnistyäkseen. Jäähyn päätyttyä Roman Josi esitteli kiekollista osaamistaan pujottelemalla koko kentän läpi. Connor Hellebuyck Jetsin maalilla oli kuitenkin viimeinen lukko.

Jets pääsi niin ikään koettamaan ylivoimapeliään, kun Colin Wilson otti kaksiminuuttisen kampituksesta. Vaaralliset maalintekopaikat jäivät kuitenkin puuttumaan. Jets pääsi jäähyn jälkeen paremmin peliin mukaan. Lähimmäksi maalintekoa pääsi Patrik Laine, joka sai jo pelattua Juuse Saroksen ulos tilanteesta. P.K. Subban sai kuitenkin mailansa Laineen laukauksen eteen ja kiekko kimposi verkkoihin.

Toinen erä eteni maalittomissa lukemissa aina loppupuolelle saakka. Jetsillä oli useita loistopaikkoja, mutta Saros nollasi niin Drew Staffordin kuin Marko Danonkin yritykset. Lopulta Staffordin vanhanaikaisyritys lirui Saroksen patjojen alta maaliin, kun erää oli jäljellä kaksi minuuttia.

Hetkeä myöhemmin Staffordilla oli loistopaikka tehdä illan toinen maalinsa, mutta tällä kertaa Saros venytti upeasti hanskansa kiekon tielle. Predators sai viimeisellä minuutilla kovan paineen Jetsin päätyyn, mutta Hellebuyck ei ollut ohitettavissa.

Kolmas erä oli Predatorsin hallintaa. Valkopaidat hakivat vimmatusti tasoitusmaalia, mutta Hellebuyck kesti Jets-pakiston avustuksella. Toisessa päässä Saros nollasi muiden muassa Laineen ja Staffordin yritykset. Lopulta Mark Scheifele ratkaisi pelin iskemällä 2-0-lukemat tyhjiin Predatorsin pelatessa kuudella kenttäpelaajalla. Adam Lowry viimeisteli 3-0-lukemat niin ikään tyhjään maaliin vain muutamaa sekuntia myöhemmin.