Jeff Williams Tapparan testiin

LIIGA / Uutinen
Useiden loukkaantumisten kiusaamaksi joutunut Tapparan liigajoukkue jatkaa uusien pelaajien ottamista koeajalle. Bluesista kokeella olevalle Teemu Sirenille tekee seuraa nyt Jeff Williams. Williamsin koeaika on neljän ottelun mittainen.

Jeff Williams, 25-vuotias kanadalaishyökkääjä, on pelannut urallaan pääasiassa Pohjois-Amerikan farmiliigoissa, mutta tämä kausi alkoi Ruotsissa Brynäsin riveissä. Kauden alku ei sujunut kuitenkaan odotusten mukaan ja Pointe-Clairessa Quebecissä syntyneen kanadalaisen tehoiksi jäi yksi syöttöpiste kahdessatoista ottelussa.

Uransa parhaan kauden Williams on toistaiseksi pelannut kaudella 1998-99, jolloin hän laukoi 46 maalia AHL:ssä Albany River Ratsin paidassa. Tuolla kaudella Williams valittiin myös AHL:n toiseen all-stars kentälliseen.

Vasen käsi alhaalla pelaavan Williamsin vahvuuksia ovat kova laukaus sekä hyvä luistelunopeus. Williams on pelannut urallaan sekä laita- että keskushyökkääjänä. Williamsin on alun perin varannut New Jersey Devils vuonna 1994, mutta tällä hetkellä hänen oikeutensa ovat Columbus Blue Jacketsin organisaatiolla.

Uudet testisopimukset tietävät Christian Sjögrenille lähtöpasseja. Harjoitusotteluissa vakuuttanut Sjögren ei ole mahtunut viime aikoina Tapparan kokoonpanoon ja hänelle etsitäänkin uutta seuraa.

» Lähetä palautetta toimitukselle