Jatkoaika kokeilee uudenlaista Liiga-sisältöä – Kertoisitko mielipiteesi

LIIGA / Uutinen
Jatkoajan otteluraportointi uudistuu.
Kuva © Jarno Hietanen
Miten toivot Jatkoajan raportoivan Liiga-otteluista?

Jatkoajan Liiga-sisältöihin tulee uudistuksia alkavalle kaudelle. Liiga-ottelujen raportoinnissa kokeillaan uudenlaista mallia, jossa kamppailu jaetaan yksittäisen tekstimassan sijaan useaan osa-alueeseen. Ne perkaamalla lukijalle muodostuu kokonaiskuva ottelusta. Kannattaa huomata uudistuneista raporteista myös ottelun ratkaisu, tähdistö ja erikoisuudet sekä ennen kaikkea huippuhetket-videot, jotka ovat tarjolla Jatkoajassa.

Liiga-kierrosten ennakoimisessa Jatkoaika siirtyy kierrosennakoihin. Ne ovat artikkeleita, joissa kaikki tähdellinen illan kaikista otteluista on kätevästi lukijan saatavilla.

Kaiken kaikkiaan tarjolla ovat siis ennakot, raportit, huippuhetket, valokuvareportaasit, ratkaisseet seikat, erikoisuudet ja tähdistö.

Uutta otteluraportointimallia siis lähtökohtaisesti kokeillaan alkukauden ajan. Nyt Jatkoaika toivoo sinulta palautetta Liigan uusista otteluraporteista! Kertovatko ne riittävästi, viihdyttävätkö ne, löydätkö ne sivustolta?

Palautetta voi antaa sähköpostitse osoitteeseen toimitus@jatkoaika.com, Jatkoajan keskustelupalstalle sekä sosiaalisen median kanavissa. Kaikki näkemykset huomioidaan, kun sisältöä kehitetään.

» Lähetä palautetta toimitukselle