Jani Kautto jatkaa ja Janne Kivilahti aloittaa Kiekko-Vantaassa

MESTIS / Uutinen
Viime kaudella maaliskuun Mestiksen pelaajaksi valittu Kautto jatkaa Kiekko-Vantaassa.
Viime kaudella Kiekko-Vantaassa pelannut Jani Kautto on tehnyt kauden kattavan jatkosopimuksen. Espoo Unitedissa viime kaudella pelannut Janne Kivilahti teki Jokerien kanssa sopimuksen, mutta aloittaa Vantaalla.

Kiekko-Vantaa on tehnyt tulevan kauden kattavan jatkosopimuksen maalivahti Jani Kauton kanssa. Samalla Helsingin Jokerit on tehnyt yhden vuoden, kahden suunnan KHL-sopimuksen hyökkääjä Janne Kivilahden kanssa. Kivilahti aloittaa kautensa kuitenkin Kiekko-Vantaassa.

Maalivahti Kautto pelasi Kiekko-Vantaassa viime kaudella runkosarjassa 23 ottelua torjuntaprosentilla 91,3. Loppukaudesta 27-vuotias veräjänvartija pelasi huikeasti, ja hänet valittiin Mestiksen maaliskuun pelaajaksi.

− Hyvä fiilis jäi viime kaudesta. Oli huikea matka, mikä äijien kanssa käytiin. Vähän jäi harmittamaan, että aivan huipulle ei päästy, mutta täytyy silti olla tyytyväinen tulokseen ja henkilökohtaisesti osui paras kausi tähän mennessä, Kautto virkkoi joukkueen verkkosivulla.

Kivilahti on pelannut viime kahtena kautena Mestistä Hermeksessä ja Espoo Unitedissa. Hänellä on vyöllään 147 Mestis-ottelua, ja niissä on syntynyt 92 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle