Jaloselle tuttuja apuvalmentajia - Manner jatkaa maajoukkueessa

MAAJOUKKUE / Uutinen
Antti Pennanen ja Kari Lehtonen (valmentajista kaksi keskimmäistä) olivat mukana myös vuoden 2016 nuorten MM-joukkueen valmennustiimissä.
Ensi kaudeksi A-maajoukkueen päävalmentajaksi palaavan Jukka Jalosen johtama valmennustiimi on julkistettu kokonaisuudessaan. Apuvalmentajikseen Jalonen saa Antti Pennasen ja Mikko Mannerin, maalivahtivalmentajana toimii Kari Lehtonen.

Uudesta Jukka Jalosen johtamasta valmennustiimistä Antti Pennanen ja Kari Lehtonen ovat hänelle ennestään tuttuja valmentajia, sillä molemmat kuuluivat vuonna 2016 nuorten MM-kultaa voittaneen joukkueen valmennukseen.

Pennasella ei ole aikaisemman nuorten maajoukkuepestin lisäksi kokemusta maajoukkuevalmennuksesta. Hän jatkaa maajoukkuetehtäviensä ohella myös HPK:n päävalmentajana. Aikaisemmalla valmennusurallaan hän on valmentanut Jukurit kahdesti Mestis-mestaruuteen.

Mikko Manner toimi A-maajoukkueen apuvalmentajana myös Lauri Marjamäen päävalmentaja-aikana. Myös Manner jatkaa päävalmentajana Liigassa hallitsevan Suomen mestarin Kärppien penkin takana.

Maalivahtivalmentajaksi nimetty Kari Lehtonen oli Pennasen tapaan nuorten maailmanmestarijoukkueessa valmentajana vuonna 2016. Lehtonen toimii samoissa tehtävissä myös KooKoon liigajoukkueessa. 

Lisäksi Suomen Jääkiekkoliitto ilmoitti Mika Kortelaisen ottavan vastaan tehtävät joukkueenjohtajana. GM:n roolissa jatkaa Jere Lehtinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle