Jaakko Hagelbergille kolmen ottelun pelikielto

MESTIS / Uutinen
Viime lauantaisessa TuTo-Jää-Kotkat pelissä sai vierasjoukkueen Jaakko Hagelberg ottelurangaistuksen laitataklauksesta. Jääkiekkoliitto on antanut tapauksesta lisäsanktioita.

Hagelberg sai rangaistuksen taklattuaan TuTon puolustajaa Kalevi Aitiota. Tilanne oli ollut normaali kaksinkamppailu, jossa kiekkoon otteensa menettänyt puolustava pelaaja oli lopetannut pelaamisen ja oikaissut itsensä. Samalla hetkellä hyökkääjä oli saattanut jo aloittamansa taklauksen loppuun ja täysin valmistautumaton vastustaja loukkaantui tilanteessa. Tuttu tilanne tämän kauden liigapeleistä. Sinänsä tahaton tilanne, jossa ei ole aikomus vahingoittaa vastustajaa. Hetken herpaantuminen toisella osapuolella pelin tempossa ja ikävä sattuma on valmis.

Joka tapauksessa Jääkiekkoliitto on tarkastanut asian ja katsonut tarpeelliseksi antaa kolmen ottelun pelikiellon lisärangaistuksena Hagelbergille. Ensimmäisen pelikielloistaan hän kärsi 3.2 UJK-Sport -pelissä. Hän on täten vielä pois KooKoo-ja FPS-peleistä. Tämä peli, jossa Hagelberg sai rangaistuksensa, oli hänen ensimmäinen pelinsä Jää-Kotkien paidassa tällä kaudella. Hän kuuluu Lukon liigamiehistöön, mutta on loppukauden lainassa Uudessakaupungissa. Tätä ennen hän pelasi Mestistä FPS:ssa 11 peliä.

Samassa pelissä nujakoinnista ulos joutuneet TuTon Tomi Sykkö ja UJK:n Juha-Pekka Ketola eivät saaneet lisärangaistuksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle