Järvelälle ja Salmelalle jatkoa RoKiin

MESTIS / Uutinen
Salmela kuuluu RoKin luottopuolustajiin.
Kuva © Oona Sarajärvi
RoKi on tehnyt vuoden mittaiset jatkosopimukset puolustaja Tuomas Salmelan ja hyökkääjä Antti Järvelän kanssa.

Tuomas Salmela pelasi viime kaudella rovaniemeläisryhmän takalinjoilla 35 ottelua tehoin 6+12 ja oli joukkueensa tehokkain puolustaja. Tuleva kausi on 21-vuotiaalle Salmelalle toinen RoKin riveissä.

− Salmela oli puolustuksemme tärkeimpiä palasia vaikka suoritti samalla varusmiespalveluksensa ja kärsi loukkaantumisista. Odotamme Salmelan olevan tärkeässä roolissa myös tulevalla kaudella etenkin kun nyt hän pääsee keskittymään entistä täysipainoisemmin jääkiekkoon, kommentoi RoKin urheilutoimenjohtaja Jani Mikkola.

Jo kuudennen kautensa RoKi-paidassa aloittava Antti Järvelä tehtaili Mestiksessä viime kaudella 32 ottelussa pisteet 2+3. Hyökkääjän kausi päättyi kuitenkin hieman kesken loukkaantumisen vuoksi.

− Järvelä on jo useamman kauden ollut runkopelaajiamme. Tiedämme mitä häneltä saadaan eli etenkin hyvää alivoimapelaamista. Viime vuonna kausi päättyi ikävään loukkaantumiseen tammikuussa, joten Antilla on ehkä vielä aiempaakin kovemmat pelihalut tulevalle kaudelle, Mikkola ennakoi.

RoKilla on tällä hetkellä sopimukset 18 pelaajan kanssa. Joukkueeseen etsitään vahvistuksia edelleen kentän molempiin päihin.

− Joukkueen rakentaminen on hyvässä aikataulussa. Haemme vielä ainakin kahta puolustajaa, keskushyökkääjää ja laitahyökkääjää. Lisäksi kartoitamme pelaajia, jotka tuovat kilpailua ja leveyttä kokoonpanoomme, Mikkola kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle