HPK - IFK
ILV - PEL
JUK - SPO
JYP - KAL
KOO - SAI
ÄSS - KÄR
LUK - TPS
BUF - NYR 2.00
CAR - EDM 2.30
MIN - NJD 3.30
ANA - BOS 5.00
PHI - DET 20.00
PIT - CGY 20.00
COL - STL 22.00

Jääkiekkoliitto irtisanoutuu Mika Kortelaisen kommentista

CHL, LIIGA, MAAJOUKKUE / Uutinen
JYPin (kuvassa) ja Banska Brystican välisessä ottelussa nähtiin tunteita kuumentava tilanne.
Kuva © Vesa Pöppönen
Suomen Jääkiekkoliitto ei ole samaa mieltä Leijonien joukkueenjohtaja Mika Kortelaisen sanomisista C Moren jääkiekkostudiossa JYPin ja Banska Brystican välisen ottelun aikana.

Kortelainen kommentoi kovasanaisesti ottelulähetyksen aikana Banska Bystrica -pelaaja Benjamin Marshallin taklausta, joka kohdistui JYP-pelaaja Markus Jokiseen kolmannen erän päätöshetkillä.

— Kyllähän tuossa pitäisi tulla "old school" -käytäntöön, tuosta pitäisi painaa niin huolella turpaan tota jätkää, että hän saisi itsekin aivotärähdyksen. Se olisi täysin oikein, Kortelainen kommentoi tilannetta studiossa.

Jääkiekkoliitto otti kuitenkin Twitter-tilillään asiaan kantaa ja irtisanoutuu Leijonien joukkueenjohtajan esittämästä mielipiteestä täysin.

— Varomaton lausunto törkeästä, lajiin kuulumattomasta taklauksesta ei edusta Jääkiekkoliiton arvomaailmaa, vaikka se helposti yhdistetään Leijoniin ja Jääkiekkoliittoon. Kunnioitus on yksi arvoistamme ja haluamme kaikin tavoin edistää sitä kaukalossa ja sen ulkopuolella, liitto kommentoi maanantaiaamuna tilillään.

» Lähetä palautetta toimitukselle