Ilves ja Koovee yhteistyöhön - "Pelaajaseuranta on entistä helpompaa"

LIIGA / Uutinen
Ilveksen ja Kooveen yhteistyön tavoitteena on pelaajien kehityksen edesauttaminen.
Kuva © Jarno Hietanen
Ilves teki yhteistyösopimuksen "naapurissa" majailevan Mestis-joukkue Kooveen kanssa kaudelle 2018-2019.

Tampereella toimivat liigajoukkue Ilves ja Mestikseen noussut Koovee aloittavat yhteistyön parantaakseen pelaajien urakehitystä ja lisätäkseen joukkueiden houkuttelevuutta. Yhteistyösopimus on yksivuotinen, mutta seurojen tavoitteena on pidempi yhteistyö.

− Pystymme nyt tarjoamaan kaikille pelaajillemme kilpailukykyisen ja kehittävän ympäristön ilman siirtymisiä paikkakuntien välillä, minkä ohella pelaajaseuranta on entistä helpompaa, Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo avasi sopimuksen tuomia etuja.

Aikaisempina kausina Ilveksen pelaajistoa kulki pelaamassa LeKin riveissä, jonka kotihalli on Lempäälässä. Nyt yhteistyön osapuolet pelaavat kotiottelunsa pääosin samassa hallissa, Hakametsän ykköshallissa.

− Koovelle on tärkeää, että kumppanuus keskittyy Tampereelle. Seurojen edustusjoukkueiden ja A-nuorten ottelut toimivat puolin ja toisin näyteikkunoina. Meillä on joukkueen menestymisen ohella tavoitteena mahdollistaa yksilöiden kehittyminen mahdollisimman korkealle tasolle, Kooveen hallituksen puheenjohtaja Vesa Leinonen puolestaan kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle