Iginla ja Ryan saavuttivat merkkipaalut

Jarome Iginla iski uransa 600. maalin.
Colorado Avalanchen Jarome Iginla saavutti 600 maalin rajapyykin ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan. Ottawa Senatorsin Bobby Ryan iski puolestan uransa 200. osuman. Senatorsin pitkä maaliton putki päättyi St. Louis Bluesin vieraana.

Colorado Avalanchen Jarome Iginla sai NHL-historian 19. pelaajana 600 maalia täyteen kotivoitossa Los Angeles Kingsiä vastaan. Maali syntyi päätöserässä ylivoimalla, kun Iginla lähetti kiekon vasemmalta laidalta maalille ja se kimposi Jake Muzzinin luistimesta ohi Kings-maalia vartioineen Jhonas Enrothin.

Tehot 2+2 iskenyt puolustaja Tyson Barrie oli mukana jokaisessa Avalanchen maalissa. Avalanchen Matt Duchene sai tililleen maalin ja syötön. Semjon Varlamov tarvitsi voittoon 31 torjuntaa.

Kingsin ainoaksi jääneen osuman viimeisteli Tyler Toffoli. 4-1-tappio katkaisi Kingsin viiden ottelun voittoputken.

Detroit Red Wings vieraili Prudential Centerissä ja piti New Jersey Devilsin nollilla. Red Wingsin Dylan Larkin iski ottelun ainoan osuman läpiajosta avauserässä. Red Wingsin Petr Mrazek tarvitsi nollapeliin 22 torjuntaa.

Myös Edmonton Oilersin voitto Carolina Hurricanesista oli vähämaalinen. Oilersin Cam Talbot torjui 29 kertaa ja piti maalinsa puhtaana. Oilersin Andrej Sekera teki ottelun ainoaksi jääneen maalin jatkoajalla.

Senatorsin maaliton putki päättyi

Kaksi edellistä otteluaan maaleitta tahkonnut Ottawa Senators vieraili St. Louisissa. Bluesin Troy Brouwer ja Kevin Shattenkirk veivät maaleillaan joukkueensa 2-0-johtoon. Mike Hoffmanin kavennusosuma toisen erän lopussa katkaisi Senatorsin 174 minuuttia kestäneen maalittoman jakson.

Senators tuli lopulta takaa ohi. Bobby Ryan tasoitti ottelun päätöserässä ja iski ratkaisumaalin jatkoajalla. Tasoitusmaali oli Ryanin uran 200. täysosuma.

Arizona Coyotes oli karata jo kolmen maalin johtoon päätöserässä Vancouver Canucksia vastaan, mutta Michael Stonen maali hylättiin lopulta paitsiona. Videotarkastuksen jälkeen peliaikaa ehti kulua vain kuusi sekuntia, kun Daniel Sedin toi Canucksin maalin päähän.

Ottelussa ei kuitenkaan nähty enää lisämaaleja ja Coyotes vei pisteet lukemin 2-3. Coyotesin Shane Doan iski kaksi osumaa ja Laurent Dauphin teki NHL-uransa ensimmäisen maalin.

NEW JERSEY - DETROIT 0-1
ST. LOUIS - OTTAWA 2-3 JA
COLORADO - LOS ANGELES 4-1
EDMONTON - CAROLINA 1-0 JA
VANCOUVER - ARIZONA 2-3